Te zwakke vliezen...

, 2.975 keer bekeken

Door Caro op 14/05/2012 - 22:32:

Hoi,

In 2006 ben op 26 weken en 6 dagen ik bevallen van een dochtertje. De reden van de vroeggeboorte was dat mijn vliezen braken doordat ik blijkbaar een zwakke baarmoederhals had.

In 2010 besloten we voor een brusje te gaan. Na meer dan een jaar proberen was ik in juni 2011 eindelijk zwanger, van een tweeling nog wel! Ik kon ook alleen maar zwanger worden via ICSI (slechte zwemmertjes bij mijn ventje).
Gezien mijn voorgeschiedenis moet ik om de 2 weken op controle gaan. Op 22 november 2011 ging ik terug op controle en kreeg ik een echo. Ik ben dan 24 weken en dagen zwanger. De gynaecoloog verwacht mij diezelfde dag terug in het ziekenhuis voor een opname. Blijkbaar is mijn baarmoederhals nog maar 2 cm...
Dus diezelfde dag zijn we rond 20 uur in het ziekenhuis aangekomen. Een half uurtje ben ik op de kamer als mijn vliezen weer breken .
En zo beval ik op 27 november van een tweeling: Jesse en Renske. Jammer genoeg hebben ze het niet gehaald. Renske is na 2 dagen overleden en Jesse na 12 dagen…

Op 23 december had ik terug een afspraak met de gynaecoloog en blijkbaar heb ik niet alleen een zwakke baarmoederhals maar ook zwakke vliezen?! De kans is dus groot dat het bij een volgende zwangerschap weer een vroeggeboorte wordt.
Nu zoek ik mama’s die hetzelfde hebben mee gemaakt. Mama’s die ook zwakke vliezen hebben maar waarbij een volgende zwangerschap toch goed afgelopen is.

Veel liefs,
Caro

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld