Onze twee lieve engeltjes...

, 2.526 keer bekeken

Door Stefanie op 25/01/2010 - 12:17:

Ons verhaal begint bij het eerste bezoek aan onze gynaecoloog. Er is maar één vruchtje… Er is namelijk al een tweeling in de familie, dus was het toch wel een beetje spannend afwachten.
Het tweede bezoek aan onze gynaecoloog bracht ons een tweede verrassing: er waren toch twee vruchtjes. We waren door het dolle heen!!
We werden doorgestuurd naar Leuven, naar een expert in tweelingen. Daar kregen we geen goed nieuws. Het was een risicovolle zwangerschap want onze zoontjes zaten in één vruchtzak en deelden dezelfde placenta. Dit was nog niet alles. Eén van de kindjes groeide niet goed mee…
Er werd zelfs al gespeculeerd dat we ze eentje of allebei zouden kunnen kwijt raken.
Hierdoor brak onze roze wolk wel… We hadden al een zoontje van 2 jaar en we zagen ze al alle drie hier rondlopen en voetballen... En plots viel dit weg, er was nog een kans maar...

We gingen elke week op controle en alles bleef stabiel. We waren al een beetje gekalmeerd en hadden er hoop op dat alles nog goed kon komen. Ook de dokter verzekerde ons dat onze kleine hummeltjes het goed deden. We mochten zelfs een weekje naar Leuven overslaan, als we wie week naar onze vaste gynaecoloog gingen.
Die donderdag gingen we op controle, nietsvermoedend… Ook ons zoontje mocht voor de eerste keer mee. Nu kon hij zijn broertjes ook eens zien!
Maar wat we te zien kregen, was totaal iets anders dan we verwacht hadden... Er waren geen kloppende hartjes meer te zien... Ze hadden hun dappere strijd verloren.

De zondagavond erna ben ik in het ziekenhuis binnen gegaan, en hebben ze de bevalling in gang gezet. Ik was 5 maanden zwanger...
We hebben twee mooie engeltjes van zonen gekregen en we hebben ze Kyan en Liam genoemd. Ze waren zo dapper en ze hadden zo hard gevochten voor hun prille leven. Maar het mocht niet zijn en ze hebben hun zware strijd verloren.
We hebben veel steun gehad in en rond het ziekenhuis, van familie, vrienden, dokters en verpleegsters... We hebben ook mooi afscheid kunnen nemen van onze twee wondertjes.

Voor iedereen die een kindje heeft moeten afgeven: veel sterkte en steun!

Ik heb drie prachtige kinderen: Killian hier bij ons en Kyan en Liam boven ons als twee mooie sterretjes die steeds bij ons zijn!! We houden zielsveel van jullie!!

We zullen jullie nooit vergeten!

Dikke kus,
mama, papa en broertje Killian

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld