Zwanger van mijn vierde kindje

, 2.051 keer bekeken

Door Jessica op 05/07/2005 - 23:55:

In mei 1999 leerde ik mijn man kennen. Ik werd in december 18 jaar en zat in mijn laatste jaar verzorging. Begin februari 2000 ontdekte ik dat ik zwanger was. Natuurlijk ik was pas 18 jaar en dus we moesten het dus aan mijn ouders vertellen. In het begin waren ze natuurlijk heel kwaad, maar gelukkig was dat vlug over.
De eerste keer dat we bij de gynaecoloog gingen, was ik zo zenuwachtig. Ik kon het nog altijd niet geloven en dacht dat er iets fout was. Integendeel, want wat bleek? Ik was zwanger van een tweeling! Dat was nog eens “een slag” die we allemaal kregen, maar langs de andere kant was ik doodgelukkig .
We zijn gaan samenwonen en ik heb mijn studies afgemaakt en mijn diploma behaald. Ook al heb ik tijdens de zwangerschap meer in het ziekenhuis gelegen, dan dat ik thuis was.
Uiteindelijk ben ik op 27 september 2000 bevallen van 2 gezonde jongens: Yoran (2kg260) en Airon (2kg550). Ze waren een maand te vroeg geboren. Ondertussen zijn ze al 4 jaar oud.

Op 31 augustus 2002 zijn we getrouwd. En op 24 januari kwam ik erachter dat zwanger was van ons derde kindje. Het was een heel goede zwangerschap. En op 15 augustus, 2 weken vroeger dan voorzien, ben ik met een keizersnede bevallen van onze dochter, Youna (2kg160). Zij is ondertussen ook alweer 17 maanden oud.
Het rare was dat ik van onze tweeling gewoon was bevallen en dat ik hen direct mocht meenemen naar huis. Bij ons dochtertje kreeg ik een keizersnede en omdat ze maar 2kg160 woog, moest ze in de couveuse. Zij heeft dan nog twee weken in het ziekenhuis moeten blijven.

En nu, in januari 2005, heb ik ontdekt dat ik terug zwanger ben. Ik hoop dat het nu beter gaat en dat ik de baby niet, zoals Youna, in het ziekenhuis moet achterlaten. Ik ben nu 23 jaar en zwanger van men vierde baby. Het is heerlijk om zo jong al een moeder te zijn van bijna 4 kindjes. Zijn er nog mensen die dit hebben meegemaakt of ben ik alleen?

Jessica

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld