Tienermoeder

, 2.549 keer bekeken

Hallo allemaal,

Ik ben 20 jaar oud en heb een zoontje van 2. Nu ben ik zwanger van mijn tweede zoontje.
Ik ga hier niet preken of het nu goed is of niet goed om zo jong moeder te zijn, ik wil enkel mijn verhaal doen.

Ik was 18 en studeerde nog toen ik Matthijs kreeg.
Toen ik mijn vriend vertelde dat ik zwanger was, reageerde hij gelukkig positief. Hij was dan ook al wat ouder, toen 22.
Persoonlijk vind ik dat wij ons goed uit de slag hebben getrokken. Ik ben een jaartje met school gestopt om voor onze kleine Matthijs te kunnen zorgen. Toen ik weer naar school ging, ging hij naar de onthaalmoeder. Ik vond dit erg maar het moest. Gelukkig vond hij het heel leuk bij Marceline, de onthaalmoeder. Er waren daar ook zoveel speelkameraadjes en zelfs een vriendinnetje (Britt)!
Intussen is hij al een ijverige peuter en over een paar maandjes mag hij naar school. Ik ben er wel een beetje bang voor want in mijn ogen, is hij nog zo klein.
Ik werk nu parttime als winkelbediende. Ik kon het echt niet over mijn hart krijgen om hem de hele dag te moeten missen en ik ben dan ook heel erg blij dat ik die mogelijkheid had. Mijn vriend moet vaak reizen voor zijn werk en soms voel ik me dan wel eenzaam. Gelukkig heb ik veel vrienden en natuurlijk mijn kleine spruit!

Mijn vriend en ik kijken heel erg uit naar ons tweede kindje dat heel binnenkort het daglicht zal zien. Tot nu toe verliep de zwangerschap erg goed. De eerste maanden was ik wat misselijk en moe, maar dat is nu gelukkig voorbij. Nu kan ik met volle teugen genieten en dat doe ik ook!

Groetjes,
Steffi

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld