Mijn schatjes!

, 1.882 keer bekeken

Door Katrien op 16/09/2008 - 12:21:

Mijn verhaal begint in maart 2003. Omdat ik al 3 weken over tijd was, besloot ik een test te doen. Positief!
Even paniek want ik was er net 19 en mijn vriend 20.We gingen allebei nog naar school. Maar in samenspraak met onze ouders hebben we besloten om het kindje te houden.

Twee weken later gingen we naar de gynaecoloog. Alles was in orde met het kindje en ik was uitgerekend voor 9 december.
Toen we een maand later opnieuw bij de gynaecoloog langsgingen,werden we overdonderd door het nieuws dat we een tweeling verwachtten!
Toen ik 4 maanden ver was, zei de dokter dat hij vermoedde dat het 2 meisjes werden. We zijn toen volop namen beginnen te zoeken. Met hevige discussies tot gevolgÂ…

Op 23 november, om iets na 3 in de namiddag, voelde ik plots water langs mijn benen lopen. Ik schrok en belde meteen Sander (mijn vriend) op. Direct daarna belde ik mijn moeder die me naar het ziekenhuis zou rijden.
In het ziekenhuis aangekomen bleek dat beide kindjes in stuit lagen dus zouden ze geboren worden met een keizersnede. Mijn buik werd verdoofd en om 18u11 kwam ons eerste meisje op de wereld, 46 cm en 2580 gram. Ze kreeg de naam Jade. Ons tweede meisje werd geboren om 18u17, 47 cm en 2650 gram. En zij werd Emma genoemd.

Onze meisjes deden het heel goed. Zo goed dat ze na 5 dagen al mee naar huis mochten.
Het zijn schatten van kinderen,van inmiddels 4 jaar alweer. Intussen hebben ze er nog een broertje Daan, geboren op 17 augustus 2005, en een zusje Fien,geboren op 22 december 2007, bij gekregen.
We genieten met volle teugen van onze vier schatten!!!

Groetjes
Katrien, Sander, Jade, Emma, Daan en Fien

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld