Is het niet te vroeg?

, 2.394 keer bekeken

Door Kelly op 25/01/2010 - 12:14:

Ik ben Kelly en ik ben 23 jaar. Mijn vriend en ik zijn nog geen 6 maanden samen, maar toch willen we allebei dolgraag een kindje.
Ik weet dat we nog niet lang samen zijn, maar we zijn wel al na 2 maanden samen gaan wonen en alles gaat zo goed tussen ons! Oké, we maken wel eens ruzie (eerder discussiëren), maar in welk gezin gebeurt dit niet?
We hebben allebei al genoeg relaties achter de rug, we hebben allebei ook al eens samengewoond enz... Maar nu merken we dat we gewoon voor elkaar gemaakt zijn! Wat ik voel voor hem dat kan ik aan niemand uitleggen…
Toch vraag ik mij af of we het wel zouden doen? Of moeten we toch nog wat wachten??

Ik moet eerlijk vertellen dat mijn metekindje hier af en toe eens is, en dat hij dan op haar past. En dan merk ik hoe zwaar hij verlangt achter zijn eigen dochter/zoon.
En ik ook… Maar ik ben gewoon bang voor alle roddels die gaan komen.

Wat zouden jullie doen??

Xxx, Kelly
Dit verhaal is online geplaatst zoals het bij ons is aangekomen. 9Maand is niet verantwoordelijk voor inhoud, grammaticale fouten, enz.

Reacties

  • vroeg een kindje

    hallo ik ben 18 en mijn vriend 23 wij woonden ook na 2 maanden samen en als we 7 maanden samen waren was ik ook zwanger van hem in het begin heel veel negatieve reacies gekregen maar nu is iedereen er blij om en wij zelf ook smile.gif we zijn nu 1 jaar en 8 maanden samen en wij zijn dolgelukkig met ons kindje die nu bijna 4 maand is smile.gif dus als jullie er zelf voor klaar zijn en je kan het financieel aan zou ik zeggen ga ervoor smile.gif

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld