En nu wat doe je dan? Vechten!

, 818 keer bekeken

Hallo allemaal,

Eenentwintig was ik. In waas van verliefdheid werd ik zwanger van mijn vriend die ik nog niet eens twee maanden kende. Hoe moest dit verder gaan? Iedereen keek met argusogen toe. En het ging mis maar we vochten terug.

Na 4 maanden zwangerschap kwamen de eerste problemen. Eerst was ik 4 maanden misselijk en ziek en toen kwam ik achter een paar leugentjes van mijn al lang niet meer zo lieve vriend. Hij had bijvoorbeeld schulden, dronk graag een biertje en wilde eigenlijk ook het stappen niet op geven. Vervelende dingen waar hij mij ook 's nachts mee lastig viel. Gelukkig hielpen mijn ouders daar waar ze konden. En zo kregen we toch een huis.
Ik ben dus wel thuis bevallen, maar het was elke maand weer een heel rekenwerk om de hypotheek en schuldenlast af te betalen. Uiteindelijk had hij een aantal maanden de hypotheek niet betaald en zo zijn we ook ons huis kwijtgeraakt. Nu zit ik weer bij mijn ouders en vecht ik voor onze toekomst. Vreselijk vind ik die financiƫle problemen.
Of mijn vriend nog steeds bij mij is? Ja, hij is er nog steeds, maar hij is al lang niet meer die jongen die hij aan het begin van onze relatie was. Hij is veel liever, meer verantwoordelijk en hij doet er alles aan om ons uit de schulden te krijgen. Hij houdt van mij en ons kind met heel zijn hart. En hij kiest voor mij. Hij vecht nu met mij mee. En het heeft me ontzettend veel pijn, moed, verdriet en liefde gekost om op dit punt te belanden. Maar mijn kind krijgt twee ouders die gelukkig zijn en die gevochten hebben voor elkaar en een betere toekomst.

Liefs,
Anoniem

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld