Ontdek de HAIRGOALS Makeover Series van L.O.L. Surprise!

, 5.084 keer bekeken

Het is tijd voor een grote onthulling, want L.O.L. Surprise! heeft een fantastische make-over gehad! De poppetjes uit de #Hairgoals Makeover serie hebben namelijk ECHT HAAR!
Lukt het jou om alle 12 verschillende L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppetjes te verzamelen?


12 fantastische stijlen

Ben jij ook zo dol op verrassingen? Dan zul je versteld staan van de L.O.L. Surprise #Hairgoals serie! Van nieuwe verrassingen, tot nieuwe looks tot compleet nieuwe manieren om uit te pakken, de Hairgoals serie draait helemaal om transformatie. De L.O.L. Surprise! #Hairgoals poppen hebben écht haar en zijn klaar om hun nieuwe looks te laten zien. Er zijn ook twee rare edition poppen met 'molded hair' en zeldzame glitters. Knotjes, staartjes, kort of lang - ontdek alle 12 fantastische stijlen! Klaar voor nog een ontdekking? Geef jouw L.O.L. Surprise! pop een flesje of stop haar in bad voor een spannende waterverrassing, inclusief kleurverandering.


15 Verrassingen

De L.O.L Surprise #Hairgoals poppetjes zijn verpakt in een haarlakbus, die maar liefst 15 verrassingen bevat! Van krulspelden tot fashionable outfits en van toverspiegel tot stijlvolle schoenen – met de L.O.L. Surprise #Hairgoals kun je eindeloos mixen en matchen! En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de haarlakbus ook nog eens transformeren tot salonstoel, display, poppenstandaard of een handtas waarin je jouw favoriete #Hairgoals poppetjes overal mee naartoe neemt. Verzamel alle 12 figuurtjes en ga voor stijl met L.O.L. Surprise! #Hairgoals.


Wedstrijd

Wij mogen 5 poppetjes weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot donderdag 14 februari om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 15 februari op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld