Volg de avonturen van prins Ivandoe op Cartoon Network

, 2.210 keer bekeken

Op 22 januari gaat op Cartoon Network de gloednieuwe animatiereeks 'De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe' in première.


De reeks werd gecreëerd door de makers van het bijzonder populaire 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'. In de 10 x 3 minuten durende afleveringen maken we kennis met Ivandoe, de jonge prins van het bos. Op bevel van zijn vader, The Mighty Stag, wordt hij op een zoektocht gestuurd naar de magische Gouden Veer van de verschrikkelijke Eagle King. Ivandoe wordt tijdens het doldwaze avontuur begeleid door zijn schildknaap, een kleine vogel genaamd Bert. Samen ontdekken zij nieuwe en mysterieuze gebieden in het bos en komen ze onderweg veel eigenaardige wezens tegen.


Tegelijk met de reeks wordt ook een webgame gelanceerd, waarbij kinderen volledig interactief op queeste kunnen gaan met Ivandoe en Bert en nieuwe afleveringen kunnen unlocken.

De heldhaftige Queeste van de Dappere Prins Ivandoe, vanaf 22 januari elke weekdag om 16u55 enkel en alleen bij Cartoon Network!

Wedstrijd

Wij mogen een kadopakket van Cartoon Network weggeven met een leuk T-shirt van Adventure Time, een sleutelhanger van We Bare Bears, enkele pins van Mighty Magiswords, een paspoorthouder van Adventure Time en een USB-stick van de Powerpuff Girls.


Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot vrijdag 19 januari om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 20 januari op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld