Comeback van Polly Pocket!

, 2.507 keer bekeken

De iconische popjes van Polly Pocket maken na bijna 30 jaar een comeback! Speelgoedfabrikant Mattel herlanceert een gloednieuwe speelgoedlijn van de hyperpopulaire compacte speelsets uit de jaren '90 met de originele micropopjes van 2,5 cm.


Iedereen kent Polly Pocket ongetwijfeld wel: het piepkleine meisje uit de compacte speelsets dat de speelgoedkamer van meisjes in de jaren '90 domineerde. Veel van die originele fans zijn ondertussen zelf mama die hun kinderen vandaag kunnen laten kennismaken met de wereld van Polly.

De nieuwe Polly Pocket speelsets hebben een makeover gekregen met nieuwe miniatuurwerelden, de innoverende stick-technologie waarbij de popjes blijven plakken in de speelset en een verrassing in elke compact!
De fantasie van kinderen wordt door elke compact anders aangesproken. Zo houdt Polly in de “Flamingo Floatie” compact een heus flamingo zwemfeestje, zingt en kookt ze in de "Cupcake" speelset samen met haar vrienden en beleeft ze in de “Snow Globe” winterpret in een mini-chalet!


Daarbovenop heb je ook de miniatuurcompacts die je zelfs met een ring aan je broek of rugzak kan hangen, ideaal voor on-the-go plezier en om overal mee naartoe te nemen! Ze bestaan in verschillende versies: Polly’s Picknick, Lila’s Kast, Shani’s Concert, Polly’s Aquarium en nog veel meer die kinderen graag zullen verzamelen.


Naast Polly's kleine mini-avonturen in zakformaat, zijn er ook nog de speelsets Geheime Plekken: Dansfeest en Strandfeestje Rugzak, die een grotere Polly wereld bevatten om overal mee naartoe te nemen.
Samen met de nieuwe speelgoedlijn komt er ook nieuwe content en een kersverse ethiek – “Klein maar Moedig.” Polly krijgt namelijk vaak te horen dat ze “te klein” is om de dingen te doen die ze wil doen. Maar Polly bewijst wat elk kind al weet… dat klein zijn geen beperking is, maar juist haar grootste kracht!

Die ethiek is de inspiratie voor gloednieuwe, geanimeerde content die Polly en haar vrienden tot leven wekt. Ze beleven grootse avonturen in mini-formaat wanneer ze transformeren door Polly’s magische medaillon en de bijhorende kreet ‘Go Tiny’! De nieuwe speelsets sluiten nauw aan bij deze nieuwe geanimeerde content, waardoor kinderen al hun favoriete Polly Pocket-avonturen kunnen naspelen!


Mattel lanceert ook de Polly’s Go Tiny-speelset waarin ze kan transformeren naar mini-formaat, net zoals in de animatieserie, om daarna de grootste avonturen te beleven! In deze speelset zit zowel een Polly popje van 7,5 cm als een minipopje.


Meer Polly Pocket-fun is te zien op het Polly Pocket YouTube-kanaal. De geanimeerde tv-serie is vanaf september te zien bij VTM Kzoom.
Voor meer info, ga naar https://play.pollypocket.com/nl-nl
Met Polly Pocket is geen droom te groot en geen avontuur te klein!

Wedstrijd

Wij mogen 1 compact set en 1 miniatuurcompact weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot dinsdag 9 oktober om 22u.

De winnaar zal ten laatste op 10 oktober op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld