Een Little Tikes Familiepark in je eigen tuin

, 10.912 keer bekeken

Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Met dit weer blijf je toch niet binnen zitten? Dan ga je gewoon naar een familiepark! Of nog beter…. Begin je eigen familiepark in je eigen tuin voor de inkomprijs van een echt familiepark. Met Little Tikes wordt spelen buiten gewoon!

Kinderen zijn tegenwoordig vergroeid met een scherm. Ze weten vaak beter hoe een smartphone werkt dan hun ouders. Dit kan ten koste gaan van het echte buitenspelen en dan gaat er iets niet goed! Dit is een fenomeen waar veel ouders zich zorgen over maken. En dat terwijl Belgen zo gek zijn op zon en rustig een paar uur in de file staan naar een pretpark! Om vervolgens weer uren in de rij te staan bij de attracties. Waar je vervolgens twee minuten in zit. Of om je blauw te betalen aan slappe frietjes en een lauw colaatje bij het restaurant. Wat zou het mooi zijn als je zo’n familiepark in je eigen achtertuin had zonder al deze nadelen!

Met het Little Tikes buitenspeelgoed krijg je dit alles voor elkaar. Speelapparaten met water, geluid, ballen en glijbanen; goed voor uren buitenspeelplezier. Zo krijg je én je kids achter hun schermen vandaan én heb je een fantastisch en betaalbaar pretpark in je eigen achtertuin!

Little Tikes Fun Zone waterspeelgoed

Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin in een knip om tot een heus waterpretpark waar je kinderen naar hartenlust kunnen ravotten na schooltijd of in de vakantie. Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien en de Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen.Met de Fountain Factory Watertafel en de Piraten Zand-en Watertafel bouw, spetter en speel je met de leukste en spannendste speeltafels die er zijn!Little Tikes klassiekers voor de achtertuin

Daarnaast heb je de Little Tikes klassiekers die je pretpark in de achtertuin helemaal compleet maken.Met het kenmerkende ontwerp, is de Schildpad zandbak al jaren een favoriet. Kinderen kunnen hun creativiteit perfect kwijt in het zand; scheppen, graven en zandkastelen bouwen, klinkt dat niet fantastisch? Het schild dient bovendien als deksel, zo is de zandbak goed af te sluiten en snel klaar voor gebruik.


Wat is er nu leuker dan je eigen reuzeglijbaan in de achtertuin? Kinderen zullen er uren plezier aan beleven. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze grote glijbaan na gebruik zeer gemakkelijk in te klappen om op te bergen. De glijbaan is verkrijgbaar in kleuren ‘Evergreen’ en ‘Rainbow’.De glimlach van deze loop- en duwauto’s werkt aanstekelijk en je kan de Cozy Coupe op twee manieren gebruiken. Je kan de auto duwen; ondertussen zit je kindje veilig in zijn autootje om de wereld te ontdekken. Anderzijds kan de Cozy Coupe worden aangepast tot een loopautootje, zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. We hebben een heel assortiment aan Cozy Coupes voor jou. Rijden maar!Wedstrijd

Wij mogen een fantastisch prijzenpakket weggeven om je tuin om te toveren tot je eigen familiepark!

Het pakket bevat:

  • Watertafel Fountain Factory
  • Fun Zone Dual Twister
  • Fun Zone Splash Face
  • Schildpad zandbak
  • Cozy Coupe
  • Grote Glijbaan Evergreen
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot maandag 28 mei om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 29 mei op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld