Creatieve speelgoedproducten van Crayola

, 2.554 keer bekeken

Dit najaar beleef je eindeloos plezier met de creatieve speelgoedproducten van Crayola!


Emoji Maker

Maak je eigen Emoji stempelstift met de Crayola Emoji Maker! De bijgeleverde set bevat alles wat je nodig hebt om 16 verschillende gepersonaliseerde stempelstiften te maken. Mix, meet en klik de stift eenvoudig in elkaar en geef de stift een originele naam dankzij de 16 etiketten. Met de Emoji stempelstift kun je je eigen unieke Emoji berichten delen met je vrienden! De inkt is volledig veilig en afwasbaar van huid en kleding.


Picture Projector

Door de Picture Projector kun je ook creatief zijn in het donker! Kleur je eigen tekening direct op de projector dankzij de drie bijgeleverde speciale uitwasbare stiften. Ben je klaar met je tekening? Berg je stiften dan op in de onderkant van de projector. Projecteer daarna jouw tekening op het plafond, de muur of jezelf! Je kunt je creatie zo groot maken als je zelf wilt door middel van de draaiknop. Door de handvaten kun je makkelijk rondlopen met de projector zodat je je creaties overal kunt laten zien. Om opnieuw te beginnen veeg je simpelweg je tekening uit. Op deze manier kun je eindeloos blijven ontwerpen en projecteren.


Ultimate Light Board

Ga aan de slag met het Ultimate Light Board en maak de mooiste tekeningen door middel van licht! Door de zes felgekleurde Crayola Gel FX Stiften kun je de mooiste kunstwerken maken. Door het paneel van het bord uit te trekken is het ook mogelijk je favoriete illustraties over te trekken. Ben je klaar? Doe dan het licht uit en ontdek door middel van de drie LED licht effecten de verschillende manieren om jouw kunstwerk in het donker te laten knallen. Door het herbruikbare bord heb je eindeloos tekenplezier!


Silly Scents Sticker Maker

Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp jouw eigen kleurige en geurende stickers met de Crayola Silly Scents Sticker Maker! Transformeer foto’s en afbeeldingen in stickers. Leg een blanco stickervel in de Sticker Maker en plaats daarop jouw uitgeknipte plaatje of foto, daarna haal je simpelweg de hendel over. Voorzie je sticker van fruitige kleuren en geuren met de Crayola Silly Scents stiften. Kies uit een groot aantal vrolijke tekeningen die zijn bijgevoegd om zelf in te kleuren of start vanuit een blanco vel papier. Je kunt nu jouw spulletjes decoreren met je zelfgemaakte en herkleefbare stickers die ook nog eens lekker ruiken! De set bevat de Sticker Maker, 10 voorgedrukte stickervellen, 10 blanco stickervellen, 6 geurstiften en 3 transparante viltstiften met geur.


Uitbreidingset Washimals

Geef je lievelingsdieren een gepersonaliseerd kleurrijk design! Kleur en verzorg nog meer dieren met de navulling van Washimals. Deze sets bevat twee nieuwe Washimals (honden of katten), 3 nieuwe kleuren Crayola viltstiften met ultra-schone inkt en schoonmaakborstel. Deze set is een aanvulling op de originele Washimals set met schoonmaakbadje en zorgt voor nog meer speelplezier.


Wedstrijd

Wij mogen 2x een Ultimate Light Board en 2x een Picture Projector weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot maandag 22 oktober om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 23 oktober op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.


Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld