Glitza laat je schitteren met glittertattoos!

, 2.737 keer bekeken

Beeusaert Braet brengt glittertattoos op de markt en lanceert ook heuse sportlijn

Met de zomer voor de deur en de zon in het land is het de perfecte tijd om jezelf wat op te smukken met de gloednieuwe glittertattoos van Glitza! Ze zijn heel makkelijk aan te brengen op je huid en accessoires. Laat je creativiteit de vrije loop, creëer een eigen stijl en draag die uit op al je spullen! Verbaas je vrienden en familie, want met de magische ontwerpen van Glitza zal je schitteren als een ster!

Er is voor ieder wat wils in het assortiment van Glitza. Verspreid de liefde met het ‘Little Love’ pakket met een verzameling aan hartjes. Eerder fan van strikjes of vlindertjes? Dan zijn de ‘Cutie Bow’ en ‘Sweet Butterfly’ pakketten op je lijf geschreven (of gekleefd)! Bij deze pakketten heb je de keuze tussen twee versies, eentje met 50 of met 80 ontwerpen.

Maar dat is niet alles, want daarnaast kan je ook nog kiezen voor het ‘Star Fairy’ pakket met 80 ontwerpen vol sterretjes en feeën of het ‘Mandala Oriental’ pakket met 100 coole mandala’s!

En voor de absolute fashionista’s is er de Glitza Party Studio met wel 180 ontwerpen! Laat je volledig gaan met dit ultieme pakket, dat niet mag ontbreken in je collectie. Naast de 180 ontwerpen bevat dit pakket ook nog een volledige studio met extra accessoires waarmee je jezelf en je vrienden kan doen schitteren!

Fashionable supporteren voor onze WK-helden met Glitza Sport!

Fan van onze Belgische sporters? Dan kan je dat nu ook tonen met glittertattoos in onze Belgische kleuren! Met Glitza Sport kan je supporteren in stijl en dat niet alleen op je huid, maar ook op je kledij! Plaats een glittertattoo op je schoenen, shirt of pet en toon dat jij de grootste supporter van allemaal bent! Val op met de glinsterende tattoos Glitza Sport en draag de Belgische kleuren in stijl.

Wedstrijd

Wij mogen volgende pakketten weggeven:

  • 1x Cutie Bow 80 designs
  • 1x Little Love 80 designs
  • 1x Star Fairy 80 designs
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot dinsdag 5 juni om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 6 juni op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld