Veel spetterplezier met de nieuwe watertafel van Little Tikes!

, 3.910 keer bekeken

Met het buitenspeelgoed van Little Tikes maak je van de tuin een ideale plek om te spelen na schooltijd en in de vakantie.Het buitenspeelgoed stimuleert opgroeiende kinderen te bewegen en lekker buiten te ravotten. Zo wordt de tuin met Little Tikes makkelijk omgetoverd tot een plek vol nieuwe avonturen in een vertrouwde omgeving.

Little Tikes denkt ook aan het speelplezier op de aankomende warme zomerdagen, wanneer kindjes lekker willen spetteren in het water. Zo stellen ze de gloednieuwe Fountain Factory Watertafel voor. Alle watertafels zijn geweldig om lekker buiten mee te spelen op een warme dag!

Technisch teamwork

Wateractiviteitentafels zijn uitstekend geschikt voor zintuiglijk spelen en spelen in een groep. Bovendien heeft elke watertafel een handige afvoerstop voor eenvoudig schoonmaken.Bouw, spetter en speel met de leukste en spannendste watertafel die er is! Verwisselbare leidingen en kranen geven peuters bovendien ook inzicht in wetenschap, technologie en techniek op een speelse en praktische manier!

Sproeiende waterpompen en fonteinen

De Fountain Factory Watertafel heeft een waterpomp die de watertoren vult waarna het water naar de fonteinen stroomt. De leidingen kunnen op verschillende manieren gekoppeld worden en met verschillende kranen kan je het water naar één van de drie fonteinen leiden. Spetter, splieter, splater, wat een waterplezier!

 

Verder beschikt de watertafel over verschillende accessoires, zoals een kiekeboepersonage, een boot, waterbeker en trechter voor een nog leukere speelervaring!

Wij mogen 1 van deze leuke watertafels weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot zaterdag 3 juni om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 4 juni op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld