Cartoon Network en Brecht Dejaegere vormen een team tegen pesten!

, 992 keer bekeken

'CN Buddy Network' campagne biedt in samenwerking met Awel een platform tegen pesten.


Het nieuwe schooljaar is een maand onderweg en kinderen beginnen zo langzaamaan te wennen aan hun nieuwe klas en klasgenoten. Onder hen zijn er echter ook heel wat die de terugkeer naar de schoolbanken met een bang hart tegemoet gingen. Gepest en uitgesloten worden is vandaag de dag nog steeds een probleem waar bijna alle kinderen tijdens hun schooltijd mee te maken krijgen. En dat is niet ok!

Cartoon Network en voetballer Brecht Dejaegere van KAA Gent roepen daarom kinderen in Vlaanderen op om zich actief in te zetten voor vriendschap en tegen pesten! Door teamwork een hechte groep en ploeg vormen, waarin niemand uitgesloten wordt, is het doel!

Een online platform zal kinderen via enkele nuttige tips en vuistregels informatie geven over hoe je met pesten omgaat en hoe je het makkelijkst vriendschap sluit in een nieuwe omgeving.

Deze campagne wordt ondersteund door Awel, dat via haar kanalen aandacht vraagt voor deze problematiek. De website is beschikbaar voor kinderen, leraren, trainers en ouders. Bovendien worden verschillende leuke spots over het thema uitgezonden op Cartoon Network.

Voor meer informatie over Awel kunt u terecht op www.awel.be of het gratis nummer 102.


Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld