Wedstrijd: SING-en-dans-screening

, 2.549 keer bekeken

Op woensdag 3 mei releast Universal Home Entertainment de DVD en Blu-ray versie van SING, de muzikale animatiefilm.

Op woensdagnamiddag 3 mei staat er daarom een heel bijzondere screening van de film op het programma in Kinepolis Antwerpen.
Hier zullen de kids zich kunnen uitleven voor-en na de vertoning van de animatiefilm SING, maar ook tijdens de film! U leest het goed want voor 1 keer zullen kindjes actief betrokken worden bij de muziek van de film en zullen ze de zangtonen en de danspasjes uit de film ten volle beleven, tijdens de filmvertoning. Een unieke belevenis waarbij kindjes actief meebewegen tijdens de film en niet hoeven stil te zitten!
We voorzien ook voor elke genodigde een gratis snack en drankje tijdens de vertoning.
De dress code is SING superster!

Wij mogen voor deze unieke filmervaring 5 gezinstickets (4 personen elk) weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot zondag 23 april om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 24 april op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

De film

In een stad die bewoond wordt door dieren, wordt een talentenjacht georganiseerd door de koala Buster Moon. Hij is de trotse eigenaar van een prachtig theater, dat vroeger heel succesvol was, maar nu oud en vervallen is geworden. Buster organiseert een talentenjacht als laatste kans om zijn geliefde theater te redden.
Vijf finalisten staan in de spotlight: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant met plankenkoorts; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla die afstand wil nemen van zijn criminele familie en een punk-rock stekelvarken die niet langer in de schaduw wil staan van haar arrogante vriendje.
Al deze dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen.

Trailer

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld