Mighty Magiswords vanaf 6 maart op Cartoon Network!

, 2.146 keer bekeken

Op 6 maart gaat Cartoon Network in Vlaanderen van start met een primeur.
Vanaf die dag kan voor het eerst een reeks van de zender zowel op televisie, YouTube, via de app en op de website bekeken worden.
Mighty Magiswords, de nieuwste reeks uit de befaamde Cartoon Network Studios en bedacht door Kyle A. Carozza (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water en Animaniacs), is zo de eerste multiplatformreeks van de zender.

Mighty Magiswords is vanaf 6 maart elke weekdag om 17u te bekijken op Cartoon Network.

Over de reeks

In Mighty MagiSwords maken we kennis met een tweelingbroer (Prohyas) en – zus (Vambre) die samen het team “Krijgers te Huur” vormen. De twee reizen door een magisch land op zoek naar nieuwe zwaarden en beginnen aan heldhaftige opdrachten waarbij ze hun meest wonderlijke zwaarden inzetten.
Maar deze zwaarden zijn alles behalve gewelddadig: elk zwaard heeft namelijk z'n eigen magische en hilarische kracht. Hoe harder het ‘Knorres Knorres Magisword’ wordt gegooid, hoe harder het volume van het geknor van het zwaard en het ‘Uien Magisword’ maakt iemand direct aan het huilen als reactie op de geur.
In totaal zijn er dertig grappige zwaarden die voorbijkomen in de serie.


De multiplatform-serie Mighty MagiSwords zit boordevol avontuur, humor en magie. Samen met de vele andere personages beleven Prohyas en Vambre iedere aflevering weer hilarische avonturen.

Wedstrijd

Voor deze gelegenheid mogen we 3 wedstrijdpakketten weggeven met elk een hoodie, notebook, badge en pen!
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot zondag 5 maart om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 6 maart op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld