Mammae Seamless Comfort voedingsbeha

, 956 keer bekeken

Vernieuwende technologie voor voedingsbeha Seamless Comfort

Na jarenlange research en ontwikkeling in samenwerking met vroedvrouwen en lactatiekundigen introduceert Mammae nu de Mammae Comfort voedingsbeha. Met een vernieuwende technologie brengt Mammae de eerste naadloze voedingsbeha op de markt die borsten - ook zwaardere - ondersteunt bij het borstvoeden.

Na de geboorte en tijdens de borstvoedingsperiode zijn de borsten van een jonge moeder vaak zwaarder. Voldoende steun tijdens het voeden is belangrijk om striemen en tepelkloofjes te vermijden.

De Mammae Comfort is een kwalitatieve naadloze zwangerschaps- en borstvoedingsbeha zonder beugel. Door een speciale manier van weven, het resultaat van jarenlange research en ontwikkeling, werden twee beha’s samengevoegd tot een comfortabele, goed ondersteunende, naadloze voedingsbeha.

Een beha die het borstvoeden bevordert

Door de zijdezachte, ademende microfiber en de speciale weeftechniek geeft de Mammae Comfort een liftend effect. Dat zorgt niet alleen voor een slankere uitstraling maar ook voor een perfecte, ondersteunende pasvorm, waardoor het borstvoeden vergemakkelijkt wordt. Door het liftende effect van de binnenbeha hebben de borsten immers ook tijdens het borstvoeden steun: dat helpt tepelkloofjes en striemen te voorkomen.

De Mammae Comfort is bovendien zo ontworpen dat je de opening van de beha kan aanpassen aan de hoogte van je eigen tepel: zo kan je discreet borstvoeding geven, zelfs met een naadloze beha.

Eerste beugelloze voedingsbeha voor vrouwen met grotere borstomvang

Microfiber past zich perfect aan de groeiende borsten tijdens de zwangerschap aan: de zachte band volgt de ronding van de zwangere buik. De Mammae Comfort ondersteunt de gevoelige buste zacht en voelt aan als een tweede huid, waardoor de beha zowel overdag als 's nachts kan worden gedragen, met borstkompressen. De ingenieuze binnencup zorgt ervoor dat het tepelhoedje goed blijft zitten en dat je handenvrij kunt kolven.

Wedstrijd

Wij mogen een Mammae seamless Comfort BH weggeven in fushia
Meer informatie over deze nieuwe Mammae BH vind je hier.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot woensdag 8 november om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 9 november op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld