Televisiereeks Het Regent Gehaktballen in première op Cartoon Network

, 1.739 keer bekeken

Bereid je voor op een verrukkelijk komisch avontuur!

De splinternieuwe TV-serie Het Regent Gehaktballen (Cloudy With A Chance Of Meatballs) gaat op 18 september om 17u35 in première op Cartoon Network.
De reeks is gebaseerd op de twee animatiefilms van Sony Pictures Animation: Het Regent Gehaktballen uit 2009 en Het Regent Gehaktballen 2 uit 2013.

In het gloednieuwe Het Regent Gehaktballen volgen we Flint Lockwood: een tiener met grote dromen om een serieuze wetenschapper te worden. Met zijn uitvindingen wil Flint ooit de wereld veranderen, in plaats van alles in zijn gezicht te laten ontploffen.
Flint lijdt bovendien aan NVD: Niet Vis-gerelateerde Dromen. Dit komt niet erg goed uit aangezien hij in Swallow Falls leeft, een blauwgekleurd dorp waar alles draait om de verkoop van sardientjes…

In de televisieserie ontbreekt ook de door fans geliefde Sam Sparks niet.
Sam is een nieuw meisje in de stad, ze wil meteoroloog worden en wordt al snel Flint’s beste vriendin. Samen beleven Flint en Sam als twee buitenstaanders hilarische avonturen en delen zij dezelfde droom: hun mede-Swallow Fallians helpen door het bedenken van betrouwbare uitvindingen die beter moeten zijn dan sardientjes, toch?!

Ook alle andere leuke personages uit de film zijn terug, zoals: Flint’s vader Tim, Steve de aap, Burgemeester Shelbourne, Brent, Earl en Manny.

Vanaf 18 september, elke weekdag om 17u35, enkel en alleen op Cartoon Network!

Wedstrijd

Wij mogen 3 DVD-pakketen met de 2 films weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot vrijdag 15 september om 22u.
De winnaars zullen ten laatste op 16 september op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld