Dorothy en de tovenaar van Oz op Boomerang

, 1.085 keer bekeken

Kinderzender Boomerang lanceert op 16 oktober de gloednieuwe animatiereeks ‘Dorothy & de tovenaar van Oz’ die elke weekdag om 19u35 te zien zal zijn. De serie speelt zich af in het magische land van Oz, bekend uit de gelijknamige klassieker van MGM en krijgt zelfs de originele soundtrack mee!
Pure nostalgie dus, waar nu ook jonge kinderen van kunnen genieten.

Dorothy en de Tovenaar van Oz is een vrolijke en komische animatieserie gebaseerd op de klassieke kinderboekenreeks van L. Frank Baum en de beroemde verfilming uit 1939 Dorothy and the Wizard met in de hoofdrol Judy Garland.
Het verhaal speelt zich af kort nadat Dorothy en haar vrienden de boze heks van het Westen hebben verslagen en Dorothy wordt benoemd tot Prinses van Smaragdstad. Een rol die haar op het lijfje geschreven is. Met haar beide voetjes stevig in haar rode schoentjes, probeert Dorothy ieder probleem in het magische land van Oz met enthousiasme, dapperheid en pit op te lossen.

Ook al zijn al die verantwoordelijkheden en verplichtingen niet gemakkelijk, want het land van Oz is chaotisch. Er wonen tovenaars, vliegende apen, heksen, dwergen en andere mysterieuze wezens. Vaak valt magie in de verkeerde handen en schiet Dorothy te hulp om Oz te redden en tot op de bodem uit te zoeken wie of wat de veroorzaker is van het onheil.
Met haar bekende vrienden, Vogelverschrikker, Leeuw en Tinnen Man aan haar zijde volgt ze het pad met de gele klinkers, op weg naar spannende avonturen die alleen in het prachtige land van Oz kunnen gebeuren.

Wedstrijd

Wij mogen volgende prijzen weggeven:
1x picknickmand + pin
2x pin
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot woensdag 18 oktober om 22u.
De winnaars zullen ten laatste op 19 oktober op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld