De vernieuwde Little People sets van Fisher Price zijn zo leuk!

, 2.110 keer bekeken

Mattel presenteert deze herfst een volledige herlancering van Little People.
Het is belangrijk dat de allerkleinsten emoties begrijpen en dat kan geleerd worden aan de hand van speelgoed. Speelgoed leert niet alleen fysieke vaardigheden aan, ook emotionele vaardigheden worden ontwikkeld en net daarom werd er met Mattel gekeken hoe mijlpalen zoals verzorgen, gevoelens en emoties, beleefdheid en delen en het ontwikkelen van empathie, het best geprikkeld kunnen worden.

De herlancering van Little People komt er samen met de nieuwe serie op VTM Kzoom en brengt onder andere een Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij en een Fisher-Price Little People Dierenredders Speelset met zich mee.

Op de boerderij boordevol activiteiten heeft Boer Jed het altijd druk met het verzorgen van al zijn dieren. Kleuters vinden het geweldig om er alles te ontdekken terwijl ze oorzaak en gevolg leren en ontdekken hoe het voelt om voor een ander te zorgen.
Een zacht dekentje op de rug van het paard leggen, de kippen voeren, het hooiluik in de schuur openen met bijhorende geluiden en zinnetjes, de silo omkeren om het maïs naar beneden te horen vallen en nog veel meer!
In hetzelfde thema komt er ook nog de Zit-naast-mij Schoolbus, het Samen op reis Vliegtuig en de Vriendelijke trein.

Playdate

Wat een fijn nieuws! We kregen van Fisher-Price de mogelijkheid om een aantal superleuke nieuwe Little People sets uit te proberen. En fun was het zeker! De sets stonden nog maar net klaar en de grijpgrage handjes van onze kleine testers wisten niet waar eerst te beginnen.Leuk trouwens dat de grote sets in elkaar kunnen haken, zo creëer je makkelijk 1 groot speelfestijn.
De grote boerderij met draaiende graanschuur, het dierenhospitaal of de schoolbus... het was moeilijk kiezen waarmee eerst gespeeld! Elke set zit vol met leuke ontdekkingen, speelse geluidjes en lieve figuurtjes. Veel variatie en - niet onbelangrijk - de liedjes en effectjes zijn nooit te lang of te luid. Vooral het nieuwe vliegtuig en de futuristische trein (mét licht!) waren een instant hit. Er werd onmiddellijk een ingebeelde spoorlijn aangelegd tussen de boomhut en het dierenhospitaal!Onze jonge testertjes hebben echt genoten van het kleurrijke en interactieve speelfestijn.
Dankjewel Fisher-Price en 9maand.com!


Meer foto's op facebook
Foto's en verslag playdate: Tijs Michiels

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld