BabyBjörn presenteert een nieuw design wipstoel en ergonomische draagzak

, 2.341 keer bekeken

Wipstoel Bliss

De BabyBjörn wipstoel, een klassieker uit 1961, heet voortaan Wipstoel Bliss.
Wipstoel Bliss is eenvoudig dicht te klappen en kan plat gevouwen worden, zodat hij eenvoudig vervoerd kan worden. De wipstoel heeft drie posities en kan door eenvoudige bewegingen aan het wippen gebracht worden zonder batterijen of koorden, waardoor het baby’s al heel vroeg motorisch prikkelt. De BabyBjörn wipstoel heeft een zacht rugpand en een veilige sluiting, waardoor het stoeltje al in de eerste week na de geboorte gebruikt kan worden.Nieuw design

Lillemor Jackobson, de 81-jarige echtgenote van oprichter Björn Jackobson en designer van de BabyBjörn-producten, was overtuigd van een nieuw design voor de bekende wipstoel.
“We willen de wipstoel, die zo geliefd is bij jonge families, aanpassen aan een modern interieur waar stijl en persoonlijkheid een grotere rol spelen. Door een kleurenpallet te kiezen waarbij warmte en gezelligheid centraal staan, voerden we een eerste verandering in het design door. Daarnaast kozen we voor zachtere materialen en een warme, gewatteerde stof die eenvoudiger te wassen is."

Draagzak One

In het voorbije decennium werden draagzakken en -doeken steeds populairder. Met een groter aantal dragende moeders worden de eisen die moeders stellen aan deze dragers voortdurend aangepast. BabyBjörn probeert aan zoveel mogelijk eisen te voldoen en brengt dan ook een nieuwe versie van haar meest populaire draagzak op de markt.


BabyBjörn Draagzak One, die op de markt werd gebracht in 2013, krijgt niet alleen een moderne, nieuwe look. Ook op het vlak van ergonomie en comfort voegt BabyBjörn enkele veranderingen toe aan haar draagzak. De schoudergordels en heupgordels zijn extra dik, waardoor het dragen van grotere kinderen nog aangenamer wordt. Met draagzak One kan je een kind dragen vanaf de geboorte tot 3 jaar, op de buik of op de rug. Het is dan ook belangrijk dat het draagcomfort voor de ouders, ook bij het dragen van grotere kinderen, zo comfortabel mogelijk blijft.

Ook aan de ergonomische spreidzit voor de baby werd aandacht besteed. Met Draagzak One kon een kindje reeds in spreidzit gedragen worden, maar die houding werd nu nog verbeterd en versterkt.Testfamilies

BabyBjörn werkt in haar productontwikkeling niet alleen samen met kinderartsen en draagspecialisten. Meer dan 1000 testfamilies testen de nieuwe draagzakken voor ze op de markt komen. “We zijn echt onder de indruk van de feedback en de samenwerking met de testfamilies,” vertelt Andreas Zandren, de man achter het Zweedse familiebedrijf.

Wedstrijd

Wij mogen 1 wipstoel Bliss in bruin en 1 draagzak One in denim blauw weggeven.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot maandag 27 november om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 28 november op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld