BABY born® is gek op douchen

, 8.002 keer bekeken

Dit najaar gaat het bij BABY born® helemaal om het wassen van je kleintje, want na een hele dag ravotten kan ze wel een schuimbad gebruiken.
BABY born® slaapt, eet, neemt een bad, gaat op het potje en dat allemaal zonder gebruik van batterijen.
Benieuwd welke avonturen BABY born® deze keer gaat beleven?

BABY born® Regendouche

Na een heerlijk nachtje slapen, is het tijd voor BABY Born® om zich te wassen. Maar dat doet ze eigenlijk niet zo graag. Wat zal ze in de wolken zijn met deze gloednieuwe BABY born® Regendouche, want die maakt van wassen iets superleuk! Net zoals haar zus past ze perfect onder de verstelbare douchekop die het doet regenen wanneer je aan BRUNO draait.

Klaar? Snel even afdrogen, kleertjes aan en verder spelen maar!

BABY born® Interactief Bad met Schuim

Spetteren, spatten en met bergen badschuim spelen...Na een dagje ravotten is er niks plezanter dan een relaxerend bad te nemen.
Op de plank met badspullen zijn twee pompknopjes voorzien: het ene zorgt ervoor dat er water uit de douchekop sproeit en het andere maakt wolkjes van schuim. Het badje is onderaan uitgerust met een lichtfunctie die het schuim alle kleuren van de regenboog geeft.

De kleine rubberen eend houdt BABY born® gezelschap tijdens het baden, met heel wat grappige badgeluidjes tot gevolg. Zo wordt het haast onmogelijk om je BABY born® uit haar nieuwe badkuip te krijgen.

BABY born® Pony Farm Puppy Doodle

Voor de grootse avonturen die de vers gewassen BABY born® te wachten staan, kan ze wel een vriendje gebruiken om haar te vergezellen.

Met de Pony Farm Puppy Doodle haal je de leukste puppy in huis. Met z’n kleurrijke halsband en zachte, witte vacht ziet hij er super schattig uit. Als hij z’n flesje heeft leeggedronken, tilt hij z’n pootje op en doet hij een plasje. Hij kauwt ook dolgraag op zijn botje en maakt daarbij luide smakgeluiden.

BABY born® Pony Farm Sunny en haar Baby

Geen betere uitstap met je nieuwe puppy dan richting het platteland te trekken.

Tover je kinderkamer in een oogopslag om in een heuse manege waar Sunny en haar veulen vrolijk rondhuppelen. Knijp je in het linkeroor van de mooie merrie met de witte manen, dan begint ze te stappen. Doe je dat in het rechteroor, dan zal ze hinniken en haar bruine veulentje roepen. Het kleine paardje huppelt dan speels achter moeder aan. Laat je hun snuiten raken, dan geven ze elkaar een kusje en maken ze geluiden om hun liefde te tonen.

My little BABY born® Loopt

Beleef het magische moment waarop My Little BABY born® Loopt haar eerste stapjes zet.
Schud met haar konijnvormige rammelaar of roep haar naam en daar komt ze aangelopen.

De kleine meid is klaar om de grote wereld te verkennen.

Wedstrijd

Wij mogen 2 pakketten weggeven met in elk:

  • pop My Litte Baby born Walks
  • douche
  • bad
  • wastafel
  • toilet
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot zaterdag 18 november om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 19 november op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.


Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld