Win een exclusieve training met Luiz Gustavo!

, 1.552 keer bekeken


Maak een filmpje van jouw beste voetbaltruc en win een exclusieve training met Luiz Gustavo!

Nu de grootste Europese voetbalcompetities op hun einde lopen richt de voetballiefhebber zijn blik op het WK Voetbal. Brazilië wordt het decor van het grootste voetbalfeest op aarde, en de Seleção is een van de topfavorieten voor de titel. Dankzij Cartoon Network mag jij deze zomer misschien trainen met de Braziliaanse international - en wie weet wereldkampioen - Luiz Gustavo!


Op 16 mei gaat de derde editie van de Cartoon Network Voetbalacademie van start, de internationale wedstrijd voor jong voetbaltalent! Geheel in stijl met het WK krijgt de competitie dit jaar een Braziliaans tintje! De winnaar van de Cartoon Network Voetbalacademie 2014 mag namelijk z'n kunsten tonen tijdens een training met de Braziliaanse international, én ploegmaat van onze Kevin De Bruyne, Luiz Gustavo!

Hoe kan je deelnemen?


Kinderen tot en met 15 jaar kunnen van 16 mei tot en met 13 juni deelnemen aan de wedstrijd door een video met hun beste, indrukwekkendste voetbaltruc te uploaden de Cartoon Network website. Nadat de inzendtermijn is afgelopen, kunnen kinderen tot en met 29 juni stemmen op het beste voetbaltrucje. Op 1 juli wordt de winnaar bekendgemaakt, die dan deze zomer met een ouder naar Duitsland mag afreizen voor een exclusieve trainingssessie met Luiz Gustavo.

Naast het insturen van en stemmen op een video met het beste trucje, kunnen kinderen dit jaar ook op andere manieren meedingen naar een prijs. Kinderen die alles weten van voetbal kunnen meedoen aan een quiz op de website of een video insturen met de origineelste ‘voetbalkreet’.

Waar kan je deelnemen?


Tijdens de wedstrijd is Cartoon Network ook op verschillende locaties ter plekke aanwezig, waar jonge voetbalsterren in spe hun beste trucje voor de camera kunnen brengen.

Zie je ons staan? Aarzel niet, en waag je kans!

  • Finale Pro League U21 Cup, 10 mei, Schiervelde Roeselare

  • Decathlon Antwerpen: 17 mei

  • Decathlon Brugge: 31 mei


Over Luiz Gustavo


Luiz Gustavo (23 juli 1987) is een Braziliaanse voetballer. Hij speelt sinds augustus 2013 als middenvelder voor het Duitse VFL Wolfsburg. Gustavo werd in de herfst van 2011 opgeroepen door de toenmalig bondscoach van het Braziliaanse nationale team, Mano Menezes, voor een vriendschappelijke interland tegen Duitsland. Hij maakte zijn debuut op 10 augustus in de 86e minuut. In 2013 werd hij opgenomen in de selectie voor de FIFA Confederations Cup, die werd gewonnen door in de finale Spanje met 3-0 te verslaan. Gustavo speelde in alle wedstrijden.

Over de Cartoon Network Voetbalacademie


Voor het derde opeenvolgende jaar organiseert Cartoon Network de Cartoon Network Voetbalacademie, een wedstrijd voor jong voetbaltalent uit heel Europa. Na Robin Van Persie en Lukas Podolski kunnen jonge voetballertjes dit jaar een trainingssessie winnen met Luiz Gustavo, voetballer van het Braziliaanse team. De winnaar van de Cartoon Network Voetbalacademie wordt door een jury gekozen uit de top 20 inzendingen met de meeste stemmen en mag deze zomer afreizen naar Duitsland om samen met de andere Europese winnaars te trainen met de profvoetballer. Vorig jaar won de 10-jarige Tahar Ben Sidhom.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld