Vanaf 1 februari: het tweede seizoen van Draken: Beschermers van Berk!

, 2.121 keer bekeken


Krijg je maar niet genoeg van de avonturen van Hikkie en zijn drakenvrienden? Dan heeft Cartoon Network goed nieuws voor je in petto! Vanaf 1 februari kun je namelijk iedere zaterdagochtend om 8u30 genieten van gloednieuwe en razend spannende avonturen, in het tweede seizoen van Draken: Beschermers van Berk!

In deze gerenommeerde animatiereeks van Dreamworks, gebaseerd op de bioscoopfilms How To Train Your Dragon waarvan het tweede deel deze zomer in de zalen te zien zal zijn: http://www.imdb.com, maken we kennis met Hikkie en zijn draak Tandloos, die samen met hun familie, vrienden en andere draken op het Vikingeneiland Berk wonen.
De Vikingen en hun voormalige vijanden, de draken, leven nu samen in vrede, maar dit verliep niet altijd even harmonieus. Om problemen tussen de Vikingen en de draken te voorkomen heeft de vader van Hikkie de 'Berk Drakenacademie' gesticht, waar de draken getraind worden.

Ook in dit tweede seizoen worden de vaardigheden van Hikkie en de andere drakenrijders op de proef gesteld. Ze verenigen zich in een gevecht tegen oude tegenstanders en nieuwe vijanden. Een daarvan is een angstaanjagend grote draak die ze nog nooit gezien hebben en het hele dorp Berk in gevaar brengt!

Het fonkelnieuwe tweede seizoen van Draken: Beschermers van Berk is vanaf 1 februari iedere zaterdagochtend om 8u30 exclusief te zien op Cartoon Network!


Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld