Tijd voor Avontuur: win 1 van de 6 toffe prijzen!

, 2.568 keer bekeken


Vanaf 10 maart kan er opnieuw genoten worden van nieuwe afleveringen van het geschifte Tijd voor Avontuur (Adventure Time)!
Om dit te vieren mogen we een prachtige hoofdprijs (1 dekbedovertrek en 2 leuke kussens) en 5 kaarthouders weggeven!!

Deelnemen is heel simpel!


Je surft naar onze Facebook-pagina.
- Je liked er onze pagina (als je dit nog niet gedaan had)
- en daarna like & deel je er het bericht over deze wedstrijd smile.gif

Meedoen kan tot en met maandag 17 maart 2014 om middernacht.
De winnaars worden op 18 maart hier en op onze Facebook-paginabekend gemaakt!

Doe dus zeker mee en maak kans op de mooie hoofdprijs OF 1 van de 5 Adventure Time kaarthouders

Tijd voor Avontuur?


Finn en z'n boezemvriend, de hond Jake, gaan opnieuw op avontuur in hun surrealistische wereld, en maken het Land van Ooo onveilig met hun van de pot gerukte avonturen. Tijd voor Avontuur wordt geroemd omwille van z'n toegankelijkheid bij een breed publiek. Dankzij de surreële humor en tal van verwijzingen naar de moderne popcultuur is de serie namelijk ook een echte culthit onder volwassenen, en dus populair bij zowel een jong als een ouder publiek.De reeks werd gecreëerd door Pendleton Ward, die eerder z'n sporen verdiende als storyboard artist bij The Marvelous Misadventures of Flapjack. Tal van videogames, underground muziek, televisieseries en films dienden als inspiratie voor de reeks, en populaire shows of producten (Nintendo, Dungeons & Dragons, The Legend of Zelda, Star Wars, ...) worden regelmatig op de korrel genomen. De constante verwijzingen en toespelingen op volwassen onderwerpen in combinatie met de kleurrijke animatie en grappige situaties zorgen ervoor dat deze reeks bij jong en oud in de smaak valt.

Tijd voor Avontuur won vorig jaar een Emmy Award in de categorie ‘Outstanding Individual Achievement in Animation' en de reeks pakte ook een BAFTA Award in de categorie 'Children's International.'

Tijd voor Avontuur, vanaf 10 maart van maandag tot vrijdag om 16u15 en 19u45, op Cartoon Network.Trailer


Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld