Papa, win een een personal shopping sessie!

, 1.299 keer bekeken


Papa worden, het is een ongelooflijk avontuur!
Kruidvat organiseerde een enquête over jonge ouders en hun gedrag bij de dagelijkse zorg voor hun allerkleinste.
De resultaten zijn overduidelijk: papa’s kunnen nog wel wat hulp gebruiken.
Daarom presenteert Kruidvat het ultieme reddingsmiddel voor de kersverse papa : een personal shopper die je wegwijs maakt in het meedogenloze rijk van babyproducten.


De cijfers:


Kruidvat organiseerde een grote enquête en peilde bij meer dan 500 kersverse ouders in België naar de geneugten en de ergernissen van het ouderschap. Wat zijn hun gewoontes, wat verrast hen en welke clichés zien ze bevestigd?

De resultaten zijn ronduit verrassend!
De moderne papa’s verversen ook de luiers en zelfs meer dan 45% onder hen staan ‘s nachts op; toch constateren we dat de kleine dagdagelijkse taken onbekend terrein blijven voor jonge papa’s, en dat ze heel vrijwillig deze logistieke taken delegeren.
In ongeveer 70% van de gevallen is het mama die de aankopen doet voor de kleine spruit. 90% van de mama’s geeft het kleintje te eten. 85% van de papa’s knijpen eronderuit als de baby moet ingestopt worden...

Dus? Deze mannen voelen zich toch een klein beetje verloren als we hen confronteren met het aankopen van benodigdheden voor hun kleine (b)engel.
De slaagkansen dat een papa met de juiste babyspullen naar huis komt zijn vrij laag volgens de mama's.

Wat kunnen we nu besluiten?
Papa worden is één van de belangrijkste momenten in het leven van een man, die eerste baby gooit je hele leven overhoop, maar iedere dagelijkse taak blijft een mysterie om op te lossen.

EEN PERSONAL SHOPPER BIJ KRUIDVAT


Om kersverse vaders op weg te helpen stelt Kruidvat op 24 januari 2014 een personal shopper ter beschikking in Brussel en Antwerpen.
Wat zijn de belangrijkste do’s, don’ts, needs en no-needs in het vaderschap? De personal shopper zoekt het, samen met jou, voor je uit. Experts geven je alle nuttige info over je pasgeboren wondertje en maken je wegwijs tussen de talloze babyproducten. Bovendien ga je naar huis met een goodie bag vol met babyproducten.

Hoe deelnemen?


Surf naar Kruidvat.be/personalshopper en maak kans om gratis deel te nemen aan de personal shopping sessie op 24 januari 2014 bij Kruidvat in Antwerpen of Brussel.
Als je geselecteerd bent, word je verwittigd op 21 januari 2014.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld