Niet stilzitten voor de foto!

, 1.407 keer bekeken


Kind en Gezin lanceert de app Babybeweging, als volgende fase in de campagne 'Bewegende baby's hebben een stapje voor'.
In navolging van de TV-spot, die ouders sensibiliseert om meer met hun kindje te bewegen, wil deze applicatie ouders met jonge kinderen warm maken voor het maken van actiefoto's.

Ouders maken graag en veel foto's van hun kleine spruit. Foto's voor later, maar ook foto's om nu te delen, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter of Instagram. De applicatie 'Babybeweging' maakt het delen van babyfoto's nog leuker dankzij de originele illustraties die je aan de foto kan toevoegen. Zo verander je elke kleine held in een onbevreesde matroos, avonturier of circusartiest. Alle foto's van bewegende baby's worden verzameld op de Facebook-pagina van Kind en Gezin onder de hashtag #babybeweging.

Bovendien maken alle foto's met de hashtag '#babybeweging' kans om de coverfoto te worden van de Beweeg mee-cd die in het najaar uitkomt. Op deze unieke cd van Kind en Gezin zullen gekende kinderliedjes staan, maar niet in de klassieke uitvoering. Ze worden in een geanimeerd 'bewegingsjasje' gestoken.

Kind en Gezin lanceert deze oproep aan alle ouders met jonge kinderen:
Wil je dat jouw baby de coverbaby wordt van de Beweeg mee-cd? Download dan de applicatie 'Babybeweging' in de iOS App store voor je smartphone of ga naar de Facebookpagina van Kind en Gezin, pimp een leuke foto van je baby in beweging en deel hem met #babybeweging. Want bewegende baby's hebben een stapje voor!
Deelnemen kan tot donderdag 11 september!

Meer info op:
www.kindengezin.be

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld