5 Tot 12 mei: week van de kraamzorg

, 1.493 keer bekeken
Op zaterdag 10 mei 2014 vindt de eerste editie van het Kraamfeest plaats!
Aanstaande en kersverse ouders hebben nood aan veel informatie en elk kind heeft het recht op een goede start! Tijdens de Week van de Kraamzorg bouwt De Bakermat een feest en zet ze samen met haar netwerkpartners het ruime aanbod in de kijker.

De dag start met een ontbijt. Vervolgens kunnen aanstaande en kersverse ouders genieten van tal van workshops: 'Baby’s en Muziek', 'Zelf aan de slag met vaste voeding voor je baby', 'Je baby in een draagdoek' en een Moedergroep met La Leche League. Op de middag kunnen de bezoekers genieten van lekkere lunchhapjes.

Doorlopend kunnen ouders vragen stellen aan de vroedvrouw, tips krijgen van Kind en Gezin over leuke bewegingspelletjes met de baby en zich informeren over de talloze mogelijkheden voor jonge gezinnen bij het Huis van het Kind Leuven.
De zusjes en broertjes kunnen doorlopend knutselen en in de namiddag is er een grimestand.

Elke bezoeker ontvangt een attentie. Iedereen is welkom!

Het Kraamfeest start om 9u en vindt plaats in De Bakermat op haar nieuwe locatie:
Diestsesteenweg 49
3010 Kessel-lo

Iedereen kan gratis deelnemen.

Het Kraamfeest is een organisatie van Expertisecentrum Kraamzorg De Bakermat in samenwerking met Aravinda, De Mobil, Doekjes en Broekjes, Groepspraktijk Neerijse, Huis van het Kind Leuven, Kind & Gezin, Kind & Preventie, La Leche League, vroedvrouwen van Vlaams-Brabant, WCG De Central, Wigwam en met steun van Provincie Vlaams-Brabant en Stad Leuven.Het volledig programma is terug te vinden op: www.debakermat.be.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld