Deel 3

, 1.808 keer bekeken
JOEHOE allemaal!

Het is weer een hele tijd geleden dat ik jullie nog eens geschreven heb. Dat komt omdat ik het hier ook zo druk heb met mijne buik (allez, mama's buik) op te kuisen en te vormen zoals ik het wil. Ik begin me stillekes aan voor te bereiden om naar buiten te komen.
We zijn nog ne keer bij die "genelocoog" geweest, maar deze keer was het echt een blitsbezoek, hoor. We waren nog maar goed binnen en het was alweer gedaan. Mama was een beetje teleurgesteld, denk ik. En ook papa vond dat het deze keer wel heel snel voorbij was. Nu dat komt omdat alles heel goed gaat, denk ik, want die "genelocoog" had niet veel te vertellen. Hij zei wel dat ik al helemaal omgedraaid ben: ik lig met mijn hoofd naar beneden! En nu ik er zo over nadenk, had ik dat beter nog niet gedaan, want naar het schijnt kan ik nu niet meer terug. En dat ligt absoluut niet meer zo makkelijk als daarvoor!

Ook om te schrijven naar jullie is het niet zo handig. Je moet dat eens proberen: op uw hoofd gaan staan, uw verstand erbij houden en ne brief proberen te schrijven. NIET GEMAKKELIJK! En dan dat groter wordenÂ… Dat is ook niet alles. Ik lig hier af en toe echt te worstelen met mijn armen en benen om toch maar een beetje ruimte te hebben. 's Morgens als ik wakker word, ligt er regelmatig ne vinger in mijne neus te duwen en mijn been ligt achter mijne nek gedraaid. Dus het is iedere keer weer een hele bedoening om terug fatsoenlijk in de plooi te komen.
Volgens die "genelocoog" weeg ik nu ongeveer 1,5 kg en ben ik 38 cm groot. Dan hoor ik papa af en toe zeggen dat ik nog eens 1,5 kg bij moet komen en ongeveer nog 15 cm groter ga worden. Dan begin ik toch wel een beetje te zweten, hoor...

Mama en papa beginnen zich nu stilletjes aan voor te bereiden op mijn komst. Mama heeft alle kinderkleertjes al gewassen en papa gaat mijn bedje al opzetten. Ook mijne peter heeft zijn cadeau al gekocht. Ne echte Maxi-Cosi cabrio!!! Echt wel de max, hé!!! Ik zie me al in die buggy zitten met mijn haren in de wind, genietend van het zonneke... Hmm, yeah, baby!

Voor de rest gaat alles wel goed hier in de Buiklaan. Mijn mama begint het wel een beetje zwaar te krijgen (af en toe een beetje last van haar rug, zuuroprispingen en vermoeidheid), maar ik denk wel dat ze het gaat volhouden. En met papa speel ik af en toe nog wel eens hoewel die ook ongeduldig begint te worden. Ik hoor hem vaak zeggen dat het wel leuk is om mama haar buik te zien bewegen en om zijn hand daarop te leggen, maar dan hoor ik hem weer zeggen dat hij het toch zoveel leuker zal vinden om mij echt vast te houden en te knuffelen. Tja... Papa, zal toch nog even moeten wachten, want ik ben hier nog een klein beetje aan het rijpen en het groeien.

Zo beste mensjes! Ik ga mijn brief eens op de post gaan steken en terug op mijn gemakske in mijne luie zetel liggen...

Vele groetjes en tot binnenkort! DOEIII

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld