Lifestyle - BabyBjorn vernieuwt ultra-light reisbedje

, 5.322 keer bekeken


- Maart 2014 -

BabyBjörn, de Zweedse specialist voor veilige babyproducten, stelt deze week haar nieuwe versie van het ultra-light reisbed voor. De nieuwe editie mikt op het comfort voor baby en ouder: een opvallend lichtgewicht bedje dat het contact tussen ouder en kind vergemakkelijkt. Het BabyBjörn reisbedje viert dit jaar bovendien haar 50ste verjaardag.Comfort voor het kind centraal in nieuwe editie

Het ultra-light reisbedje, wat slechts 6 kilo weegt, draagtas inclusief, is met één enkele beweging op te stellen. Dat verhoogt het comfort voor de ouders enorm, maar toch staat in deze nieuwe editie vooral het comfort voor het kind centraal.

De matras, die reeds opvallend zacht en comfortabel was, kan nu vastgehecht worden aan de vier benen van het bedje. Op deze manier wordt de veiligheid voor het kind opnieuw verhoogd en staat het reisbed, ook bij een rechtstaand kind, nog stabieler.

Ouders willen hun kind, ’s nachts of bij een middagdutje, snel kunnen controleren. Kinderen willen hun ouders zien bij het wakker worden of inslapen. De nieuwe versie bestaat dan ook volledig uit Mesh, een ademende en ecologische netstof die speciaal voor BabyBjörn werd ontwikkeld en die ouders en kind toelaat elkaar te zien.De aanbevolen verkoopsprijs is 239,90 euro.
Te koop in haast elke babywinkel waar je BabyBjörn vindt.
Meer info op www.babybjorn.com

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld