Fashion - mundo melocoton breidt haar hydrofiele collectie uit

, 1.627 keer bekeken


- Februari 2014 -

mundo melocotón, het trendy Belgische lifestylelabel voor kinderen van 0 tot 6 jaar breidt dit voorjaar haar kleurrijke hydrofiele collectie uit met speendoekjes, badcapes en extra-large bakerdoeken. Met deze nieuwe baby-artikelen in ademend katoen vervolledigt mundo melocotón haar kleurrijk verzorgingsassortiment voor de eerste prille weken van een pasgeborene.


De hydrofiele collectie van mundo melocotón startte met kleurrijk beddengoed, waarbij voor het eerst gebruik werd gemaakt van ademend katoen. Hydrofiel katoen is een licht materiaal wat de Egyptenaren, Romeinen en Grieken al gebruikten voor het verzorgen van hun pasgeboren baby’s. De comfortabele stof wordt zachter na elke wasbeurt en laat toe dat de kinderhuid ademt en een baby niet oververhit kan raken, terwijl het kinderen toch warm houdt.

De ademende hoeslakentjes zijn ondertussen een echte hit: doordat ze ideaal combineren met veilige ademende matrassen en erg mooi zijn in die typische vrolijke kleuren van erwtengroen tot brandweerrood. Al snel voegde mundo melocotón passende luierdoeken en washandjes in vrolijke kleuren aan de succesvolle collectie voor pasgeborenen toe.

Verkooppunten vind je HIER.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld