Fashion - Er slank uitzien, terwijl je net borstvoeding geeft?

, 2.144 keer bekeken


- November 2013 -

Je hebt ervoor gekozen je baby borstvoeding te geven en je wil dan ook nog niet op dieet, want daardoor kunnen de afvalstoffen van je lichaam in je moedermelk terecht komen. Maar toch wil je er graag slank uitzien tijdens de feestdagen en daarna. Boob, het trendy Zweedse merk met borstvoedingsmode, heeft daar wat op gevonden: corrigerende hemdjes die je de mogelijkheid geven toch borstvoeding te geven.

Heel wat afslankende hemdjes laten je borst er vlak uitzien, maar met de naadloze hemdjes met ingebouwde beha van Boob worden je borsten goed ondersteund en heb je daarenboven de mogelijkheid om - met één hand - de schouderbandjes los te maken en je baby op een eenvoudige manier borstvoeding te geven. Je buik en taille worden door het hemdje mooi gecorrigeerd.

Maar er is meer: voor de corrigerende borstvoedingshemdjes van Boob werden door OEKO-TEX goedgekeurde materialen gebruikt. Zo komen je borsten, je baby en de moedermelk niet in contact met schadelijke, chemische bestanddelen. Boob streeft er naar haar volledige collectie borstvoedingsmode 100% groen te maken: uit respect voor baby's, hun moeders en Moeder Natuur.De hemdjes zijn verkrijgbaar in zwart en wit en kunnen gecombineerd worden met de Boob afslankende slipjes.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf 49 euro.
Verkrijgbaar in de Boob webshop of via de verkooppunten

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld