Vrijdag 8 september

, 1.551 keer bekeken
*zucht*
Even m'n dag in het kort vertellen. Om 6 uur eruit. Om 7 uur bloedprik. Een kanjer van een blauw plek op de prikplaats. Heel de dag stage. Een sprintje met de auto naar huis. In de auto van m'n man springen. Met heel de bende richting AZ-VUB. Frustrerende file op de ring van Brussel en dan eindelijk in het centrum aangekomen na een rit van anderhalf uur. Afgepeigerd bijna in slaap gevallen tijdens de echografie en versuft terug buiten gegaan met het bericht dat alles perfect verloopt en ik klaar ben voor fase 2. En ik ben moe...

Tijdens de rit naar Brussel werd ik me er ineens van bewust dat het mogelijk was dat tussen 12 à 20 dagen de pick-up eraan komt en dat is één van de weinige momenten van de behandeling waar ik wat angst voor heb.

Ik heb de mogelijkheid om de pick-up onder verdoving te laten doen en dan lig ik een paar dagen in het ziekenhuis. Vermits ik nu niet echt iemand ben die tuk is op ziekenhuisverblijven, zie ik dat niet echt zitten. Daar tegenover is er de mogelijkheid om de ingreep zonder verdoving te laten doen. Nadeel... locale verdovende prik en dan... wel... dan weet ik het niet, maar het zag er akelig uit toen de IVF-verpleegkundige het me uitlegde. Ik zou haast de vraag willen stellen aan vrouwen die dit al ondergaan hebben om me eens te laten weten wat het is, die ingreep onder locale verdoving.

Bo

Vorige Volgende
Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld