Donderdag 24 augustus

, 1.715 keer bekeken
Ik wist wel dat ik een wisselvallig humeur ging hebben door m'n kuur, maar de manier waarop het zich uit is wel verbazend. Het uit zich niet echt in uitbarstingen allerlei, maar veeleer in achterdocht. Ik heb spontaan minder vertrouwen in mijn omgeving en het minste vermoeden slaagt me dan ook totaal uit m'n lood.
Sander toont zich een begrijpende echtgenoot, maar ik merk wel dat hij niet goed weet hoe hij het moet opvangen. Kalm blijven bij onredelijkheid is een hele klus.

Binnen een week hervat ik het laatste deel van mijn opleiding en dan vertrek ik voor 4 maanden op stage. Ik heb met de stagebegeleiding al kunnen afspreken dat de stagemomenten zullen aangepast worden aan de momenten die nodig zijn voor de behandeling. Het enige dat me voor de moment zorgen baart zijn is de mogelijke impact van m'n wisselvallig humeur. Het is er, ik weet het en ik kan het niet onder controle houden.

Nu goed, buiten de vaststelling van mijn achterdocht, is het vandaag allemaal goed gegaan en heb ik de dagelijkse activiteiten gewoon kunnen doen zonder hinder.

Bo

Vorige Volgende
Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld