Dinsdag 29 augustus

, 1.588 keer bekeken
Mijn lichaam is aan het veranderen. Rondingen, als die er dan al waren, zijn opeens.. ronder. Ik herken die dingen uit de beginperiode van mijn eerdere zwangerschappen en op zich verbaast het me ergens dat ik, ondanks een hormonale onderdrukkingskuur, dit nu juist krijg. Voor sommige nevenwerkingen kan ik niet direct een verklaring vinden en dan geraak ik hopeloos nieuwsgierig. Ik overweeg om me morgen toch is te informeren bij de IVF-verpleegkundige. Op zich hoef ik me nu wel geen zorgen te maken over die rondingen. Zolang ze zich beperken tot een goed gevulde cup, mag ik best van geluk spreken. Sander schrok zich gisteravond anders wel te pletter toen het hem opviel. Ik heb eens lief gegrijnsd.

De schoolvakantie is bijna gedaan en op zich vind ik dat wel een goede zaak. Als ik druk bezig ben, dan vergeet ik gewoon de rest en hopelijk ook de beslommeringen die komen kijken bij m'n behandeling. Het is er dan nog wel, maar het primeert niet meer.

Vanaf maandag werk ik op de dienst patiƫntenbegeleiding van een ziekenhuis. Ik ga me dan moeten bekommeren om het wel en wee van mensen die ziek zijn. Dat is de beste manier om eigen kwaaltjes te relativeren en te nuanceren. Als je iemand in een bed aantreft, doodziek van de aandoening en de behandelingen, dan vergeet je snel je pijntjes.

Bo

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld