Mijn regels... Whoepiii!!

, 1.653 keer bekeken
14.04.05:
Donderdag, ik heb al mijn eerste spotting. Wel een beetje vroeg want normaal krijg ik pas 's maandags mijn regels. Toch maar liever eventjes bellen naar de gynaecoloog om te vragen "hoe dat nu zit?"
Aan de telefoon dacht ik in de bodem te zinken. De nette telefoonstem wist mij te zeggen dat ik toch nog moest wachten totdat mijn regels goed doorkwamen. Dan nog een hele uitleg gevraagd: wat ik moest doen als ik ze nu zaterdag kreeg…... Want ja, dan kan ik zondag niet voorbij komen en blablabla…... Dan denkt ze zeker dat ik héél dom ben of juist niet?

19.04.05:
Jep, ze zijn er! Zelfs een dag later dan gepland... Het is alsof mijn lichaam met me speelt in deze wachttijd. Dus vandaag een belletje gepleegd en morgen om 15.00 uur mag ik voorbij komen. Eindelijk komen we alweer een stapje dichter bij de zaak.
Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar wat ik allemaal te weten ga komen.

20.04.05:
Zo, alweer een ervaring rijker.
Mijn gynaecoloog was er niet dus ik moest naar een ander, een vrouwelijke. Dat was voor mij een primeur. Ze wist niet hoever we zaten of wat we al wisten. Dus begon ze met uitleg die we laatste keer al hadden gehad. We vonden het eigenlijk niet erg want ze legde het allemaal héél goed uit. Tot ze op het punt kwam, wat er zou gebeuren. Zij dacht eerst dat er een IUI plaats zou vinden. Toen wij haar verbeterden, vond ze dat helemaal niet erg. Ze kon het standpunt van onze gynaecoloog goed begrijpen.
Ik denk wel dat mijn gynaecoloog eigenlijk iets anders met ons van plan was, want wat heeft anders voor nut dat ik juist één dag na mijn eerste cyclusdag moest komen… Er werd toch niets ondernomen. Niet onmiddellijk, bedoel ik dan. Maar ja, we gaan verder.

Ik moet dus op de twintigste cyclusdag terugkomen voor een echo. Dan zal er worden gekeken of ik een eisprong heb gehad. Als alles in orde is, mag ik beginnen met de neusspray, die mijn natuurlijke hormooncyclus zal onderdrukken.
Als ik mijn regels krijg, begin ik met het stimuleren van de eierstokken. Dat duurt in de regel tussen 10 à 14 dagen en gebeurt met een hormoonpreparaat via injecties. Dus je zit dan met een neusspray in de ene hand en een injectie in je anders. Ik voel me al bijna als zo'n labo-rat.
Als het goed is, ontwikkelen er zich dan meerdere eicellen…. En dan, tja, eerst nog een beetje afwachten. Dan vertel ik dit een andere keer wel, want zover zijn we nog niet wink.gif

Groetjes,
Wendyke

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld