Interview en fotosessie.

, 1.229 keer bekeken
Een tweetal maanden geleden kwam ik in contact met Lies, journaliste van "Goed Gevoel". Ze schreef een artikel over mensen die bewust voor een groter gezin kozen en mensen die bewust voor geen kinderen kozen. Natuurlijk was ik er als de kippen bij om mee te werken!
Alles verliep heel professioneel! We deden het interview. Dit verliep door de griepepidemie en tijdsgebrek volledig via de telefoon en het internet maar toch heel professioneel en nauwkeurig. Zowel ik als de journaliste praatten en werkten elk met een kind op de arm en op de achtergrond. Dat gaf al onmiddellijk een relax en begrijpend gevoel.
Ik kreeg ook de kans het artikel reeds op voorhand te lezen en eventueel aan te passen wat anders was bedoeld.

Toen werd Annick, de fotografe, op ons afgestuurd. Annick wilde een foto met veel kinderen op. Dat was in mijn geval vrij moeilijk. Aangezien ik niet zoveel kleine kindjes in de buurt ken, ben ik gewoon naar de schooldirecteur gestapt. Die wilde
onmiddellijk meewerken.
De kleinste kleuters kregen papiertjes mee die hun ouders moesten ondertekenen in verband met de privacywetgeving.
De dag van de fotosessie zelf werd er veel tijd gestopt in het nemen van die ene foto. Nuja, er zijn er meerdere genomen. Maar wie zegt dat een groep kinderen fotograferen makkelijk is? Nou ja... Jana zette het op een huilen, Wouter wilde enkel bij mama zijn en Robbe zijn ogen werden uitgestoken door het speelgoed rondom hem. Uiteindelijk is het een prachtige foto geworden waar we heel trots op zijn.

Het artikel kaart duidelijk alle pro's en contra's aan. Zowel bij ons als bij de kinderloze vrouw. Heel nauwkeurig overwegend geschreven. De opstelling ervan zou eventueel iemand kunnen helpen bij het maken van keuzes.
Voor de rest zal ik jullie het artikel zelf laten lezen. Het ligt nog tot 20 maart in de winkel. De foto wil ik jullie alvast niet onthouden.

Met de kinderen is momenteel alles goed. Wouter maakt bokkensprongen in zijn vooruitgang. Het gaat traag maar het gaat eindelijk ook vooruit! Hij trekt zich nu met zijn vuistjes voort over de vloer. Een echt koddig zicht. Waar je ook kijkt, dat witte pluizenbolleke rolt of zwemt wel ergens rond!
Robbe zal binnenkort een heelkundig ingreepje moeten ondergaan aan zijn plassertje. Hij kwam plots thuis en kon niet meer
plassen... Later, na de ingreep, meer hierover!

Veerle

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld