We zijn zwanger!

, 1.725 keer bekeken
Lang geleden dat ik nog eens heb geschreven. Er zijn ondertussen weer een paar maanden voorbij en jawel, WE ZIJN ZWANGER!

Op 17 juni zijn we voor 8 dagen naar Griekenland vertrokken. Ik had toen al een licht vermoeden dat er iets aan de hand was, maar ik durfde niet te testen.
In Griekenland had ik elke dag schrik dat die "verdomde duivels" er toch nog zouden doorkomen… Maar ze kwamen niet!

En zo, zijn we op dinsdag 28 juni naar de dokter gegaan om mijn bloed te laten trekken. Woensdag om 17 uur mocht ik hem opbellen voor de uitslag. Natuurlijk was ik al aan het bellen om 5 voor 17 uur. smile.gif Ik geloofde mijn oren niet toen hij zei dat we zwanger waren, en dat mijn HCG-gehalte al 46000 was!
Ik zou nu zo'n 6 weken en 3 dagen zwanger moeten zijn. Op 12 juli krijgen we onze eerste echo. Ik ben zo benieuwd! We hopen om deze keer een kloppend hartje te mogen zien!
Op 23 augustus mag ik dan naar de gynaecoloog. Het is allemaal zo spannend!

Morgen gaan we al een zwangerschapsbroek kopen want ik krijg geen enkele broek meer dicht *bloos*… De mensen die het al weten en die me gezien hebben, maken me het hoofd zot door te zeggen dat het een tweeling zal zijn… Nog even en dan zullen we het weten. Krijgen we 1 kloppend hartje te zien of meerdere…??? Fingers crossed!

Lieve en dolgelukkige groetjes,
Stéphanie

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld