Milan groeit als een kool

, 1.640 keer bekeken
Hallo!

Het is weer een hele tijd geleden dat ik nog iets van me heb laten horen. We zijn intussen al 9 weken verder en onze Milan groeit als een kool.

Vorige donderdag zijn we naar Kind & Gezin geweest. Milan weegt al 5,700 kg en is al 58cm groot! Hij heeft ook zijn eerste spuitje gekregen en hij heeft zelfs niet gehuild, de kleine schat.

De laatste tijd is hij wel heel erg lastig, zowel overdag als 's avonds. Het ventje is amper 2 maanden oud en hij slaapt met moeite 8 van de 24 uur!

Hij begint nu wel al heel veel dingen te doen: omrollen naar zijn rug als hij op zijn buik ligt, naar zijn handjes kijken, lachen, brabbelen en belletjes maken met zijn speeksel... Hij is zo schattig maar soms zou ik hem toch "achter het behangpapier kunnen plakken". Maar ja, dat is nu eenmaal een baby hebben, hé? Hij kan me nog niet vertellen wat er scheelt en dus weent en krijst hij maar.
In bad gaan, vindt Milan ook geweldig. Dan schopt hij met zijn beentjes en armpjes. En als hij ziet dat de mama ook nat is, begint hij te lachen. Die kleine deugniet!

Mijn zwangerschapsverlof is bijna afgelopen... Nog 2 weken en dan moet ik alweer terug aan het werk.
Die weken zijn gewoon omgevlogen! Moest het kunnen dan zou ik dolgraag thuis willen blijven bij Milan, in de plaats van hem naar de crèche te moeten doen. Ik zal het heel moeilijk hebben om hem bij vreemde mensen achter te laten, zeker de eerste dag zullen er traantjes vloeien!

Ons ventje is eindelijk in slaap gevallen. Het is nu 10u22 en hij is al wakker van deze morgen om 6 uur! Ongelooflijk hoeveel energie hij heeft. Als het deze middag mooi weer is, gaan we wandelen in het park. Dan kunnen we naar de eendjes kijken en even uitwaaien.
Devil (onze chihuahua) vind het ook zo geweldig om achter de eenden aan te rennen en te blaffen op alles wat hij ziet... Het is echt een duiveltje als hij buitenkomt, maar hij is zo lief. Sinds we met Milan thuis zijn, blaft hij zelfs op de mensen die hij kent, gewoon om de kleine te beschermen! En als Milan op zijn speelmat ligt, gaat Devil er met beestje naast liggen. Net alsof hij wil zeggen: "Allé, speel met mij!"
Super schattig allemaal.
In het begin had ik wel schrik dat het niet goed zou gaan met Devil, nu Milan erbij kwam. Maar het is al bij al super meegevallen. Toen ik Milan nog borstvoeding gaf, ging Devil in de gang liggen want hij was hij jaloers. Maar nu ik Milan flesvoeding geeft, komt hij ook op mijn schoot liggen.

Ik ben ondertussen bezig met het leren van de theorie om mijn rijbewijs te halen. Hopelijk ben ik er van de eerste keer door, hé!
Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes,
Stéphanie, David en Milan

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld