Hier even een update...

, 1.725 keer bekeken
Op 18 januari 2005, de zo gevreesde afspraak bij de gynaecoloog...
Tot mijn grote verbazing was alles perfect normaal. Ze zei dat ik waarschijnlijk geen eisprong heb en heeft me gevraagd om een temperatuurscurve bij te houden. Dat heb ik welgeteld 7 dagen volgehouden... Ik ben al zoveel bezig met het zwanger worden en er elke morgen met mijn neus op gedrukt worden, kon ik niet aan.
Ik ben dan naar mijn huisarts gegaan en weer heb ik mijn hele verhaal gedaan. Hij zegt dat ik wel een eisprong heb! Want als je geen eisprong hebt dan duren je cyclussen gemiddeld 6 tot 8 weken. Ik heb dat nog maar 1 keer gehad. Dus ik heb wel een eisprong! Joepie!
Hij vertelde me ook dat ik beter mijn slijmverlies in de gaten houd. En ik moet toegeven dat dit veel beter gaat dan die temperatuurscurve. Alles gaat er veel relaxer aan toe en ik geniet nu ook veel meer van het vrijen.

Vandaag (2/02/2005) zit ik aan dag 27 van mijn cyclus. We gaan zaterdag een zwangerschapstest in huis halen zodat ik zondagmorgen kan testen. Ik durf er niet op hopen dat het deze keer raak zou zijn... Ik probeer er nuchter onder te blijven want zo heb ik minder kans op teleurstelling natuurlijk, hé.
Mijn gynaecoloog had me wel aangeraden om over 3 maanden naar de fertiliteitkliniek te gaan, mocht het ondertussen nog niet gelukt zijn. Dan gaan ze mijn ventje ook onderzoeken en zien of ze een oplossing voor ons kunnen vinden. Ik hoop dat het zover niet moet komen en dat alles op de natuurlijke manier kan gebeuren!

En mijn zus is sinds 2 maanden ook gestopt met haar pil. Dus wie weet zijn we samen zwanger! We zullen wel zien hoe het verder afloopt… Ik zal jullie zeker op de hoogte houden!

Tot binnenkort!
Groetjes,
Stephie

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld