Even voorstellen...

, 1.536 keer bekeken
Hoi iedereen!

Mijn naam is Stéphanie. Ik ben 19 jaar oud en woon samen met David. David is 23 jaar oud.
We kennen elkaar nu zo'n 2 jaar en 4 maanden, waarvan we al 22 maanden een koppel vormen. En we zijn ook al een jaar verloofd. Normaal gezien zouden we op 15 juli 2005 trouwen, maar... We hebben andere plannen!
Ik heb op 24 juni 2004 mijn laatste pil genomen, niet om al aan kindjes te beginnen maar omdat ik serieus afzag van mijn pil. Ik had verschrikkelijke buikpijn en meerdere keren per maand had ik een migraineaanval. Nu ik gestopt ben met mijn pil is dat gedaan. Dus natuurlijk ben ik blij!

In oktober 2004 zijn we gaan samenwonen en hebben dan, tijdens onze eerste nacht in ons "liefdesnestje", besloten om ervoor te gaan... We zouden wel zien wat er gebeurde en wanneer. Maar, we zijn nu 4 maanden verder en we staan nog steeds met lege handen (of beter gezegd, met een lege buik).
Sinds ik met de pil ben gestopt, ben ik nog geen enkele keer regelmatig geweest. Ik heb al een cyclus gehad van 41 dagen en één van 11 dagen. En op die 4 maanden tijd, dat we effectief proberen voor een kindje, heb ik al 2 miskramen gehad. Allebei op 5 weken zwangerschap.

Nu dinsdag, 18 januari, heb ik een afspraak bij de gynaecoloog... Ik ben tegelijkertijd opgewonden maar ik heb ook schrik. Het zal een spannende dag worden! Gelukkig heb ik David die me bij alles bijstaat en steunt. Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes,
Stéphanie, David en Devil (ons 4 maanden oud chihuahuatje smile.gif)

Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld