4 Maanden van drukte en nieuwtjes

, 1.675 keer bekeken
Hallo!

Hier terug, met veel nieuws te vertellen!
2008 liep op zijn einde...…
Milan ging dolgraag naar school. Hij had veel vriendjes, leerde er ontzettend veel bij en het praten in volle zinnen ging ook al een stuk makkelijker.

Op 18 december had ik een verrassing voor mijn vriend: ik had een fotoshoot geregeld... Met een prachtig resultaat maar de foto's zijn niet voor publicatie geschikt als je begrijpt wat ik bedoel wink.gif
Januari 2009 werd een drukke maand van verven, behangen, verhuizen, paperassen en dergelijke... Binnenkort verhuizen we naar ons eigen plekje!
Op 24 januari 2009 kreeg ik een brief binnen van de rechtbank: mijn scheiding van David was officieel! Mijn "status" werd aangepast naar alleenstaande. We are single again!

Begin februari voelde ik me raar. Ik was moe, liep lastig, overgevoelig en af en toe beetje ziek. Zou de griep me dan toch te pakken hebben gekregen?
Ik had een voorgevoel naar iets anders... Op 3 februari deed ik een test en er verscheen een heel licht streepje! Ben ik zwanger?!
De dag erop nog een test, weer hetzelfde resultaat... De dag daarna nog ééntje... Maar nu was resultaat al duidelijker! Zou het dan toch?
De paniek slaat toe en ik laat de test aan Jeffrey zien. Een grote smile verschijnt op zijn gezicht. Toch maar beter even afwachten en even de dokter opbellen voor alle zekerheid…...
De gynaecologe wil me de dag erna toch even zien om bloed te prikken.
In de namiddag krijg ik dan het verlossende telefoontje: "Proficiat mevrouw, u bent zwanger!"
Mijn HCG blijkt op 283 te staan, we zijn dus beginnend zwanger. We maken een afspraak voor de week erna voor een nieuwe bloedafname.

Een week later is mijn HCG gestegen tot 3283. Het gaat de goede kant op, maar gezien mijn verleden van herhaalde miskramen willen ze voor alle zekerheid toch even een echo doen. Ons hart staat stil als we het scherm te zien krijgen. Een piepklein vruchtje met dooierzakje! En het beste van al: een flikkerlichtje! Het hartje van ons garnaal klopt stevig en regelmatig. Het vruchtje is 0,26 cm groot.
Met de eerste echo keren we tevreden terug naar huis.

Op 23 februari krijgen we terug een echo. Onze spruit is nu 0,48cm groot en het hartje klopt nog steeds goed door.
Opnieuw een week later al de derde echo! Onze garnaal is nu 1,26cm groot en doet het nog steeds uitstekend. We zijn 6 weken zwanger en mogen Milan zijn brusje verwachten rond 15 oktober 2009.

Nu zijn we 13 maart en al 9 weken zwanger. Ik ben doodmoe, geef vaak over, heb veel hoofdpijn, buikpijn en heb al last van bekkeninstabiliteit... Mijn borsten zitten grandioos in de weg… Tot groot jolijt van mijn vriend... En ik krijg geen enkele broek meer dicht. De eerste zwangerschapsbroek van Milan 4 jaar geleden wordt van onder het stof gehaald en met veel plezier gedragen bigsmile.gif

Maandag de 16de krijgen we opnieuw een echo om te zien of alles nog steeds goed gaat.
De zoektocht naar een mooie naam en de babykamer is begonnen...

Morgen is er het verjaardagsfeestje van mijn toekomstige schoonmoeder en zondag gaan we verder werken aan onze nieuwste aanwinst. We hebben een Ford Mustang van 1967 in huis gehaald om te "renoveren". Het is een prachtig beest! Nu klinkt ie wel nog zoals een grasmaaier maar dat komt vlug in orde smile.gif Binnenkort grolt ie terug zoals voorheen!
Mensen die interesse hebben om die ooit te huren voor hun trouw ofzo, laat mij maar iets weten. Denk wel dat het nog een paar jaar gaat duren eer ie af is maar als ie eenmaal af is, gaat hij schitteren! smile.gif

Op bijgaande foto: zo zag ie eruit bij aankoop, maar nu schiet er niet veel meer van over...

Zo, dit was dan weer een beetje meer nieuws over de voorbije maanden. Ik hou jullie op de hoogte!!

Groetjes,

Stephanie, Jeffrey, Milan en ?????
xxxxx

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld