Misselijk, moe... kortom anders.

, 1.813 keer bekeken
Ik ben inmiddels al een paar weken zwanger, tjonge... dat misselijk zijn valt me behoorlijk tegen. Dat heb ik bij de 2 jongens nooit gehad. En natuurlijk ontzettend moe...
Ik heb volgens mij wel erg veel speeksel, wat best vervelend is. Zit ook al veel pepermunt te kauwen maar of dat nu wel zo goed is, betwijfel ik.
Ze zeggen dat je tijdens zwangerschap gewoon kunt vrijen met elkaar, maar vreemd... Ik krijg dan volgende dag toch wat rozige afscheiding, wat niet veel is hoor, maar tja...'t Maakt je soms wat onzeker en dat ben ik zo toch al bij tijden.
Mijn humeur is beneden alle peil. Arme, arme Theo, ik besef dat hij erg veel te verduren heeft. Maar ongetwijfeld zijn we er wel tegen bestand hoor. Ik zal me proberen in te houden.
En wat mijn slaap betreft, wat word ik vaak wakker!!! Niet alleen om te plassen hoor, maar gewoon omdat ik dan drijfnat ben van het zweten. Zeker ook zo'n kwaaltje???

Al met al is deze zwangerschap heel anders dan de vorige 2. Alleen al omdat deze wel spontaan tot stand is gekomen.
Vrijdag de 11e mei mogen we weer naar het ziekenhuis om een 2e echo te laten maken, effe spieken naar onze kleine.
We hebben al wel een hele mooie kinderwagen gezien, alles erop en eraan, een beauty... Zullen we 'm al ophalen????
Een lief zinnetje voor Theo erbij zal hem goed doen...
Lieve Theo je bent een kanjer en ja, je hebt werkelijk engelengeduld!!! Ik ben reuzetrots op je. Nog een paar weken en dan schijn ik niet meer zo knorrig te zijn... help het je hopen...wink.gif

Lezen jullie volgende keer weer mee?
Lieve groet,
Marian.

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld