Randy groeit goed.

, 1.201 keer bekeken
Als ik aan het werken ben, roept hij de hele dag: "Papaaaaaaaaaaaaa, papaaaaaaaaa!"
Soms bel ik hem op. Volgens Rini is hij heel enthousiast als hij mij aan de telefoon krijgt. Soms pakt hij de telefoon houdt hem tegen zijn oor en begint lekker te brabbelen. Ben ik een blij dat hij zijn oma in Bali niet belt …
Ja, hij kletst al veel, hij kwebbelt aan een stuk door over van alles en nog wat. Echt heel gezellig is dat. Alleen zou het gemakkelijk zijn als er ondertiteling bij zat.
En Randy kust nu ook mij, niet af en toe maar vaak. Soms komt hij gewoon naar mij toe om een kusje te geven en dan gaat hij weer verder waarmee hij bezig was.

Randy raakte helemaal verslaafd aan de hobbelpaarden in de speeltuin. Zo erg zelfs dat hij thuis overal opklom en probeerde te hobbelen... Jaïk! Dus we hebben maar een hobbelpaardje voor hem gekocht. Hmmmmmm, zouden wij soms gemanipuleerd zijn?
Hij begint zelfs al mee te helpen in de huishouding. Hij kan al stofzuigen en hij vult de wasmachine met de was en diverse andere zaken... De tuin vegen, doet hij ook al. Als ik aan het afwassen ben, helpt hij mij door de vaat in het sop te gooien. Als dat er allemaal inzit, tja, dan gooit hij die dingen die al afgewassen zijn er terug in.
En 's avonds brengen we hem met zijn tweeën naar bed. Dan spelen we eerst nog een tijdje. Dat vindt Randy geweldig, met zijn allen in bed om te spelen, lekker onder de dekens spelen. Vooral als wij met hem gaan "gooien" in bed of als ik gekke bekken ga trekken.
Van de week zaten we gezellig met zijn drieën in bad en ik ging weer gekke bekken trekken. Nou, dat was lachen. Hoe gekker ik het maakte, hoe harder hij lachte. Totdat het lachen overging van lachen naar gieren... brullen… poepen... En we waren dus weer heeeeel snel uit bad. Sindsdien zorg ik ervoor dat ik hem niet meer zo hard laat lachen als hij geen luier aan heeft.

Samen rennen we soms door het huis, hij gillend van plezier. En soms zit hij mij achterna met zijn waterpistool. Het gebeurt ook wel dat mama hem achterna zit en dat hij zich dan bij mij komt verstoppen.Dit is echt heel leuk!
Ja, Randy is over het algemeen een heel vrolijk kereltje. Alleen kan hij soms behoorlijk kwaad worden als hij zijn zin niet krijgt... Dat zal er wel bij horen, zullen we maar denken.
Hij ook een echte fan van het liedje "Over you" van Sophie Ellis Bexter. Hij zit lekker te spelen en dan komt dat liedje op TV. Het maakt niet uit waar hij is of waarmee hij bezig is, Randy loopt naar de kamer en gaat voor de TV zitten om naar de clip te kijken. Dat is echt een heel leuk gezicht.

Mama gaat ook elke dag met hem wandelen, soms naar de speeltuin want dat vindt hij leuk, vooral de glijbaan. Ik ben ook eens met hem geweest en inderdaad hij geniet er enorm van.
Hij vindt het wandelen ook heel leuk. Als we de schuur niet goed afsluiten, dan haalt hij de buggy eruit en gaat erin zitten om vervolgens mama te roepen... want hij wil wandelen.
Laatst kwam ik eens thuis van mijn werk en hoorde Randy al buiten huilen. Hij was erg moe maar wou niet slapen. Ik heb hem toen op mijn arm genomen en ben er zo mee door de wijk gaan lopen, toen viel hij in slaap.

Met Rini gaat het ook goed, haar buik ontwikkelt al aardig. We weten alleen nog niet of het een jongen of een meisje is. We zullen moeten wachten op de volgende echo en hopen dat we het dan kunnen zien. Ja, we willen het graag al weten.
Het hartje hebben we ondertussen gehoord en ik heb de kleine al voelen schoppen. We zijn nu in de 25e week en al bezig met de voorbereidingen. Net de box afgeschuurd, die kan ik binnenkort opnieuw in de lak zetten.

Frank

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld