De Flopvader: Aangename kennismaking !

, 830 keer bekeken

Hallo! Ik ben Kris, de papa achter deflopvader.be! Voor reeds enkele websites en nu dus ook 9maand.com schrijf ik de komende maanden neer wat er zich zoal in mijn hoofd afspeelt aangaande ouderschap en vaderschap.

Ik ben een meisjespapa, trotse vader van 2 topmeiden en een derde meisje dat er heel binnenkort bijkomt. Ik maak dus enkel meisjes, vraag me niet waarom of hoe, ik weet het zelf niet. Wat ik wel weet is dat het super is om een meisjespapa te zijn.Binnenkort heb ik dus het geluk opnieuw papa te worden van een klein babymeisje. Bij ons eerste en tweede dochtertje wou ik al het één en ander gaan neerpennen, maar het kwam er maar niet van. Bij de start van deze derde zwangerschap nam ik het heft in handen en riep ik DE FLOPVADER in leven.

Als man zijnde tracht ik dus mijn kijk op alle facetten van het ouderschap weer te geven, vaak ontbreek ik hierin de nodige portie oestrogeen, maar ik doe mijn best. Het plan is op zijn minst maandelijks hier een update te plaatsen. Wil je me op de voet volgen (zolang het maar geen stalken wordt) vind je me terug op alle sociale media en uiteraard mijn site. Tot Binnenkort!

Bezoek je mijn blog ook eens? deflopvader.be

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld