Rustpauze

, 2.787 keer bekeken
Eigenlijk is het rustig ten huize... Knopen hebben we eindelijk doorgehakt...…

We hebben tijdens de vakantie rustig kunnen nadenken over wat we willen en wat we vooral niet willen.
Aangezien mijn eigen gynaecoloog er een paar maanden niet is, en ik bij de vervanging ga, kan ik evengoed ook naar een ander ziekenhuis gaan. Ik merk dat ik het steeds vechten wel stilaan wat moe was... Dus hakken we de knoop door: we gaan naar Zwolle.
Dit hebben we in het gesprek ook laten weten. Die dag kregen we een brief mee voor bloedonderzoek van manlief en een briefje tot semenonderzoek in Zwolle. De bloedtest hebben we de dag erna gelijk laten doen, waren we daar van af.

Op 21 juni konden we in Zwolle terecht voor het semenonderzoek. En dan... Dan heb je de zomerstop... Dus rustpauze. Op 9 september hebben we intake in Zwolle en dan zullen we horen of het IVF of ICSI zal worden.

De uitslag van het semen is ons nog niet bekend. Dit wou Zwolle ons helaas niet meedelen aan de telefoon, omdat we er nog nooit eerder waren geweest en men ons dus niet kent.
We zullen dus geduld moeten hebben tot dan... Ergens ook goed... Gewoon rust, even niet verplicht moeten denken aan zwanger worden... De frustratie en de teleurstelling, maar ergens blijf ik ietsepietsie hopen op een zwangerschap...… Ben ik de enige? Of herkennen jullie dat ook?

De tijd lijkt voorbij te vliegen... Het toch nog onverwachte overlijden van mijn oom... Van de ene op de andere dag baan kwijt... De tijd staat niet stil... We vliegen verder en zo is het al weer half augustus...…
Vol spanning kijken we uit naar de volgende stap... Maar ergens zijn we ook bang, omdat… onze dromen misschien dromen zullen blijven.

Groetjes,
Annelies

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld