Reiki

, 1.786 keer bekeken
Vijf jaar bezig en onderhand weet ik het niet meer... Ik zweef tussen hoop en wanhoop... Iedere maand weer hopen en dan dik belazerd worden door je lijf... Je lijkt de wanhoop soms nabij.
Ik merkte dat er meer en meer onrust in mijn lijf ging zitten: wat erna? Zodat ik op zoek ging naar wat me tot rust kon brengen. Omdat ikzelf wel spiritueel ben, dacht ik dat ik deze keer de gewone geneeskunde, waar alles maar bewezen moest worden, maar eens moest laten varen. Via het Internet kwam ik bij Marieke terecht. Marieke doet onder andere aan reiki, maar ook aan astrologie. Een paar maanden ervoor had ik haar site ook al eens bekeken, maar toen realiseerde ik me dat ik er nog niet klaar voor was.

Die keer heb ik wel mijn stoute schoenen aangetrokken en Marieke opgebeld... Een week later kon ik er terecht, net op de dag dat de vierde IUI plaats zou vinden.
Ik heb een goed gesprek gehad waarin me een aantal dingen duidelijk werden. Dat ik me geen illusie moest maken dat ik zwanger zou zijn, wist ik al... Maar toch ga je hopen/wanhopen en zeker wanneer je cyclus deze keer langer blijkt te zijn. Achteraf bedenk ik me maar weer dat het lijf van me gewoon doet waar het zin in heeft.
Door middel van reiki probeer ik de rust in mijn lijf terug te vinden en de balans tussen geest en lijf... Het lukt me aardig en na de reiki heb ik duidelijk meer energie... Dus is het ergens goed voor.

Ondertussen IUI nummer 5... Mijn eigen gynaecoloog was met vakantie maar gelukkig terug voor de IUI zelf... Ik kijk naar boven en denk aan de woorden van Char: "Kinderen zijn zieltjes hierboven, die komen wanneer ze denken dat het tijd is."
Vandaag kijk ik naar boven en ik denk: "Vandaag was ik uitgerekend.. mijn klein zieltje, kom je terug ? Wees me nabij."
Ik heb het moeilijk vandaag... Misschien was ik nu bevallen... Was jij een zij? Of een hij? Hoe zou je eruit gezien hebben... Leek je op je papa? Of misschien wel op je mama?
Ik moet het laten varen maar ik blijf hopen… En misschien ook wel wanhopen.

Volgende week vrijdag heb ik een gesprek met de gynaecoloog. Normaal voor de laatste IUI… En daarna IVF...… En dat laatste, ik merk dat ik nog niet aan toe ben... 1001 Redenen geven me dat aan. Een ander ziekenhuis, andere gynaecoloog, het vertrouwde weg... Mijn gevoel is er nog niet klaar voor.

En daar ga ik over praten... En ik heb een schat van een gynaecoloog. Ik vertrouw erop, niet 100 maar 1000 procent.

Annelies

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld