Een update van de Timmersbende

, 1.857 keer bekeken
Het is alweer een tijd geleden dat ik geschreven heb. Niet met kwade opzet maar pff, ik kom er niet aan toe om regelmatig in de pen te klimmen om jullie over ons wel en wee te berichten. Ik neem me wel steeds voor om er eens rustig voor te gaan zitten maar een dag heeft helaas maar 24 uur en dat is voor mij echt te weinig om alle dingen te willen doen die ik 's ochtends door mijn hoofd laat gaan. Ik zal proberen om er toch weer wat regelmaat in te brengen en vanaf nu weer minimaal eens in de maand een stukje te schrijven. Maar deze keer hou ik het bij een update zodat iedereen weer op de hoogte is.

Om te beginnen start ik maar eens bij de pechvogel van het stel. Nee, niet één van de kinderen maar de bendeleider himself is geblesseerd. Op zekere ochtend stond hij op met hevige rugpijn en dat was aan het einde van de dag zo erg dat liggen, zitten en staan haast onmogelijk was. Conclusie: een hernia. Tja, dat is iets waar niemand op zit te wachten en een week absolute bedrust was de eerste vereiste. Na een kleine interne verhuizing paste het veldbed wel in de woonkamer en daar heeft Marcel dan een week gelegen… en gelegen.
Na de eerste week volgde er een tweede week met veel rust. Inmiddels zijn we al bijna 2 maanden verder maar het is nog steeds niet over. Het is te hopen dat het met de fysiotherapie over gaat want anders zit de kans op een operatie er ook nog eens in en daar zitten we al helemaal niet op te wachten!

Met de meiden gaat het allemaal wel goed. De oudste, Mandy, doet het redelijk in de brugklas maar huiswerk en leren vereist een hoop zelfdiscipline en daar ontbreekt het nog wel eens aan. Maar ik mag niet klagen, mijn punten in de brugklas zagen er een stuk slechter uit.
De andere 2 meiden, Kimberly en Michelle, doen het goed op school en ze amuseren zich beiden prima bij de scouting. Kimberly is aan haar laatste periode als Kabouter bezig en Michelle is pas begonnen als Kabouter. Het is toch een wereldje apart met insignes, de jungle en al die "geheimtaal".

De jongens hebben onlangs alledrie de waterpokken gehad. Colin kreeg ze als eerst en had er geen last van. Hij had dan ook maar een paar vlekjes. Nick stond twee weken later op en zat helemaal onder de rode vlekjes (het was carnaval en ik had hem beter kunnen verkleden als Dalmatiër dan als cowboy...). Ik heb 2 dagen met de mentholpoeder lopen strooien want hij had constant jeuk.
Tja, het was te voorzien en een paar dagen na hem had David het ook te pakken en nog het ergst van alledrie. Twee dagen heeft hij alleen maar gehuild en gemekkerd (ik denk wel van de jeuk) en overal waar je keer, zaten wel waterpokken, tot op zijn tong toe! Nu zijn er alleen nog overal korstjes te zien dus we hebben het ergste gehad. Gelukkig maar want oh, wat had ik graag zijn ellende willen overnemen!
Overigens gaat het verder prima met David. Hij gaat weer al richting 10 maanden en hij stapt inmiddels al heel wat af langs tafel en bank. Hij is gewoon een heel wijs en lief mannetje. Zo zou ik er nog wel 10 willen! Maar Colin was óóit ook een lief ventje maar sinds hij 3 geworden is, is hij midden in de peuterpubertijd beland. En ik zou hem zo nu en dan toch wel eens achter het behang willen plakken. Maar ik weet dat dit maar een tijdelijke fase is dus daar houd ik me aan vast.

Tja, en met mij? Met mij gaat het eigenlijk ook wel goed. Ik wil wel meer dan ik kan en dat merk ik soms wel. Ik heb steeds vaker last van hartritmestoornissen en mijn bloeddruk wil ook maar niet zakken. Ik neem me steeds voor om naar de huisarts te gaan maar pff, dat vergeet ik steeds weer of ik heb er echt geen tijd voor.
Ik heb wel een nieuwe ontspanning gevonden. We hebben er namelijk sinds een tijdje een gezinslid bij namelijk een herdershond. Ik ben pas begonnen met een puppycursus en ik vind het heerlijk om met haar door de bossen te struinen. Dan voel ik me terug even het kind van vroeger dat met haar hond ook zo door de bossen liep… Oh, ik heb uren met onze hond doorgebracht, weg van alle ellende thuis en op school.

Tot zover een hele korte update vanuit Huize Timmers. Ik hoop nu toch weer wat meer regelmaat te kunnen vinden om wat vaker te schrijven want er gebeuren zoveel leuke dingen om over te schrijven.
Tot gauw dan weer!!

Groetjes van Anja, Mama van de Timmersbende:
Mandy (12), Kimberly (10), Michelle (7), Nick (4), Colin (3) en David (0)

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld