De hersteloperatie op 5 juni?

, 1.786 keer bekeken
Hallo allemaal,

Ik heb een poosje niks meer laten horen omdat het allemaal niet zo lekker liep.
Na mijn laatste gesprek met de gynaecoloog werd mij gezegd dat ik tussen 8 en 16 mei geholpen zou worden. Dus ik wachten en wachten op het bericht maar er kwam geen brief dus heb ik zelf naar het ziekenhuis gebeld. Daar kreeg ik te horen dat het niet door kon gaan omdat de dokter er veel spoedoperaties tussen had moeten nemen.
Vervolgens zeiden ze dat ik volgens de opnameplanning in de week van 26 mei geholpen zou worden. Ook dat ging het niet door omdat men vergeten was dat de dokter niet 1 maar 2 weken op vakantie was.
Vervolgens werd ik gebeld of ik in de week van 3 mei gevloeid had, omdat je dan niet geopereerd kan worden. Dat was niet het geval, dus zei men dat het eventueel op 5 of 7 juni kon gebeuren. Ondertussen had ik al zoiets van, eerst de brief en dan geloven.

Gelukkig duurde deze weken niet zo heel lang want mijn partner had me inmiddels ten huwelijk gevraagd. Natuurlijk heb ik ja gezegd en zijn we aan het regelen geslagen. Er van uitgaande dat ik gelijk zwanger zou zijn, zijn we op 03-01-2003 terechtgekomen want dan zou ik zo'n 5 รก 6 maanden zijn en dan kan het nog net.

In ieder geval had ik vandaag, 29 mei, nog steeds geen bericht van het ziekenhuis gekregen. Dus heb ik weer mijn stoute schoenen aangetrokken en het ziekenhuis opgebeld. Ze vertelden me dat ik op woensdag 5 juni ingepland staat maar uit het gesprek kwam naar voren dat ze mij voor een dagopname hadden staan. Ook begrepen ze niet dat ik nog geen bericht had ontvangen. Door dit alles zou ik bijna mijn geloof in het ziekenhuis verliezen. Maar goed, ze zouden het zo regelen dat ik wel op de verpleegafdeling terecht kom. Ook krijg ik alsnog bericht toegestuurd.
Dus nu komt het spannend dichtbij allemaal.

Groet,
Anita

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld